Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Confidentialitate

Utilizarea site-ului www.metal-creativ.ro implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Informatii personale furnizate in procesul de comanda sunt corecte si complete si, prin furnizarea acestora, devii responsabil pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora. SC H METAL SRL nu va putea fi responsabila pentru eventuale erori aparute in urma neglijentei clientului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei. Accesarea site-ului www.metal-creativ.ro implica acceptul clientului ca datele furnizate sa fie pastrate si prelucrate de societatea noastra in vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de raporte statistice, informarea despre promotiile www.metal-creativ.ro sau orice alte activitati de comunicare. SC H METAL SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate de catre terti, singura exceptie constituind-o solicitari din partea autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale, atata timp cat acestea vor fi solicitate conform cu legile in vigoare. SC H METAL SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a solicita SC H METAL SRL sa iti confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a solicita SC H METAL SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a solicita SC H METAL SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor tale personale;
  • dreptul de a solicita SC H METAL SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;

Orice notificare va fi semnata, datata si expediata de catre cumparator la adresa office@metal-creativ.ro sau prin posta la adresa: Targu Mures, Strada Hunedoara nr.9/18, Judetul Mures. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.metal-creativ.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.metal-creativ.ro va determina cercetarea penala impotriva celor care au initiat aceasta actiune.

Sistemelele de plata on-line disponibile sunt dezvoltate de catre MobilPay, si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC H METAL SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@metal-creativ.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor noastre partajam anumite date despre comportamentul vizitatorilor site-ului nostru cu urmatoarele servicii externe: Google Analytics, Google AdWords. Schimbul de informatii cu acesti furnizori de servicii nu presupune furnizarea din partea noastra a datelor cu caracter personal (nu sunt informatii care dezvaluie identitatea vizitatorilor). Aceste informatii sunt utilizate exclusiv pentru a va putea oferi o experienta mai placuta si continut cat mai relevant pentru dumneavoastra la navigarea pe site-ul www.metal-creativ.ro.

Metal-creativ.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe aici