Design Personalizat

Metal Creativ creaza obiecte de design custom made pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ.

Mobilier personalizat pentru magazin de suveniruri

Cub Metalic Personalizat Masuta metalica personalizata Scaun Metalic Personalizat

...

Set mobilier personalizat cu sigle IT

Dev Talks, cea mai mare conferinta IT din Romania aduna specialisti si firme IT, din toate colturile lumii, pentru a-si impartasi cunostintele si experientele proprii si pentru a dezbate cele mai noi trenduri din tehnologie. 

La invitatia organizatorilor ne-am alaturat comunitatii IT, iar pentru ca ne plac provocarile am realizat pentru acest eveniment un set de mobilier cusut manual cu siglele celor cele mai cunoscute limbaje de programare.

Setul de mobilier este realizat din tabla perforata de otel, fiind compus dintr-o bancuta, scaun si  masuta de cafea prevazuta cu geam din sticla securizata. Structura scaunului permite prinderea unui suport pentru tableta.

Sigla este, de obicei, semnatura unui brand, asadar, noi, cei de la Metal Creativ, ne-am gandit sa va oferim o alternativa cat mai personalizata- logo-ul cusut manual.

Indiferent de forme, dimensiuni, culori, asteptam sa ne provocati si sa spunem impreuna intr-un mod diferit, povestea dumneavoastra.

 Aceste obiecte de design sunt recomandate pentru decorarea interioarelor de hotel si a cladirilor de birouri.

Tot ce cream nu obisnuieste sa treaca neobservat, iar amprenta personala a devenit un trademark pentru noi.

 Bar Metal Creativ

Bar Metal Creativ Bar Metal Creativ Bar Metal Creativ

Inspirat de stilul industrial, barul Metal Creativ imbina robustetea fibrei naturale de frasin cu duritatea otelului.

Lemnul de frasin este unul lucios, tare si greu. Iar, in ce priveste duritatea el se incadreaza in aceeasi categorie cu fagul si stejarul.                                                     

Una dintre trasaturile definitorii ale stilului industrial este si expunerea elementelor care sunt de obicei ascunse, precum profilele metalice. 

In acest proiect am integrat teava rectangulara, tabla si profilele metalice, destinate de obicei constructiilor metalice, pentru a realiza un bar ofertant si versatil.

Atentia pentru detalii caracterizeaza fiecare proiect pe care il realizam.

Baza barului este executata din profil UPE 200 mm, debitat la unghiuri de 45 grade, iar blatul de servire este sprijinit de profile IPE 180 mm taiate la dimensiune.

Pentru a obtine un efect vizual placut am placat lateralele barului cu roti zimtate realizate din tabla de 8 mm. De asemenea, lateralele sunt luminate cu banda led de culoare alba.

Pentru suprastructura am ales sa utilizam teava rectangulara 40 x 40 mm.

Politele din spatele barului, dispuse asemenea unui portativ, sunt realizate din pal melaminat negru perlat si sustinute de console metalice in forma de nota muzicala. Cheia Sol este realizata din tabla de 3 mm. Dimensiuni : Lungime 3230 mm x latime 2450 mm x H 2560 mm

Scari cu design inovativ pentru spatii mici

Scari cu design inovativ pentru spatii mici Scari cu design inovativ pentru spatii mici Scari cu design inovativ pentru spatii mici

Scarile sunt elemente esentiale in proiectele de amenajari interioare pentru casele cu etaj, iar o adevarata provocare apare atunci cand trebuie proiectate modele specifice unor spatii restranse, limitate din punct de vedere al amplasarii.

Scara interioara realizata de echipa Metal Creativ intr-un spatiu ingust si foarte incomod indeplineste rolul practic pentru care a fost conceputa, completand armonios un spatiu modern si minimalist.

Casca Radio Guerrilla

Casca Radio Guerrilla Casca Radio Guerrilla Casca Radio Guerrilla

Brieful primit a fost unul dintre acelea care ne plac cel mai mult: "vrem ceva misto din muschi pe acest perete". Ne-am lasat inspirati de logo-ul Radio uerrilla, iar acum ne bucuram ca am facut-o.

Pentru ca ne plac decorurile inovatoare si neconventionale, am gasit potrivit sa folosim pentru acest proiect lichenii stabilizati.

Primul pas, dupa primirea briefului si alegerea materialelor, a fost transformarea siglei intr-un desen vectorial.

Casca Guerrilla este realizata din pal melaminat negru perlat debitat pe router CNC, dupa desen. In frezarile rezultate am drapat (lipit) manual licheni stabilizati de culoare verde.

Lichenii decorativi pe care i-am utilizat sunt naturali si sunt pastrati in permanenta verzi printr-un proces de conservare special. Acestia nu necesita ingrijire suplimentara, lumina sau apa, dar este recomandat sa  evitati umiditatea extrema (> 70%) sau aerul foarte uscat.

De abia asteptam sa iti ascultam ideile si sa ne provoci creativitatea!