Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

3 motive sa investesti in mobila la comanda

mobila realizata la comanda

mobila realizata la comanda

Sursa foto: ArtTower – pixabay.com

Iubim provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Concepem si producem piese de mobilier pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spatiu care se vrea locuit de imaginatie.

Ne place sa ne jucam cu metalul si sa cream mobilier cu un design unic.

Daca este folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect foarte elegant. Pe langa faptul ca este foarte la moda, acest material lasa o amprenta puternica asupra spatiului in care a fost folosit.

Linia noastra de mobila la comanda este inspirata de nevoile si ideile tale, iar procesul de creatie si optimizare presupune gasirea celor mai bune solutii pentru tine.

Fiecare dintre noi isi doreste sa isi exprime personalitatea prin casa in care traieste. Cu ajutorul mobilierului personalizat poti obtine cu usurinta o amenajare care sa iti reflecte pasiunile.

Exista o serie de motive pentru care mobilierul de acest fel este superior mobilierului de serie gasit in magazine:

* design unic

Cu ajutorul mobilei la comanda poti crea o zona autentica, in concordanta cu personalitatea si stilul tau.

* dimeniuni si spatii de depozitare optimizate

Exploatarea la maximum a fiecarui centimetru patrat din spatiul pe care il ai la dispozitie este unul dintre avantajele importante ale mobilierului personalizat, astfel vei benefica de o mobila adaptata nevoilor tale.

* calitatea pieselor de mobilier

Mobila realizata la comanda iti ofera posibilitatea sa iti alegi materiale si finisajele din care este confectionata.

Diversele componente metalice pe care le realizam se preteaza foarte bine pentru vopsirea in camp electrostatic. Prodeceu ce le confera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

Pe langa piesele de mobilier, in portofoliul nostru se regasesc proiecte diverse, de la panouri decorative, compartimentari, sigle, corpuri de iluminat, instalatii interactive pana la garduri si porti.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

Cere oferta
personalizata