Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Conturi de Instagram pe care sa le urmaresti – partea I

Platforma Instagram a devenit cea mai buna metoda de a descoperi ce este in trend in spatiul design-ului interior (alaturi, bineinteles, de blogurile home deco).

Cu riscul de a te impulsiona sa iti revizuiesti spatiul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea,iti impartasim 3 conturi de Instagram care pe noi ne fascineaza.

Ne inspira si credem ca ar trebui sa le urmareasca orice persoana pasionata de design interior.

Astazi, social media este o modalitate vitala pentru ca designerii sa gaseasca si sa atraga noi clienti.

@dezeen

Dezeen este una dintre cele mai populare si influente reviste de arhitectura si design din lume, cu o audienta de 2,5 milioane de cititori in fiecare luna.

In fiecare zi, premiata echipa editoriala a Dezeen publica o selectie a celor mai bune proiecte de arhitectura internationala, interioare si proiecte de design, plus stiri de ultima ora si continut video convingator si original.

@ em_henderson

Emily Henderson este blogger stabilit in LA, designer de interior si personalitate TV. Ea creeaza interioare rafinate cu o nota boema.

Pe pagina ei, care a strans peste 830.000 de followers,  vei gasi spatii luminoase, deschisesi aerisite. Emily Henderson stie sa amenajeje o camera incredibila la un pret bun.

Designerul din LA se ghideaza dupa motto-ul  „Perfectiunea este plictisitoare, sa devenim ciudate”.

@kellywearstler

Cunoscuta pentru stilul sau glam jucauș, Kelly Wearstle a creat un brand de lux global, completat de colectii cu mobila, corpuri de iluminat, covoare, tesaturi, placari pereti,  lenjerie de lux, accesorii decorative pentru casa, bijuterii si obiecte de arta care pot fi gasite in boutique-ul ei emblematic pe Melrose Avenue din Los Angeles.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata