Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Designul cu mestesug Metal Creativ, celebrat la Street Delivery Meserie

Mobilierul nostru traditional este imprimat cu motive folclorice cusute manual de femei care duc mai departe mestesugul tesutului de zeci de ani. Debitat si vopsit la cuptor in camp electrostatic, otelul prinde viata de abia in mainile acestor femei care spun povesti. Design cu mestesug, ii spunem noi.

mestesugarii Metal Creatic la Street Delivery

mobilierul Metal Creativ la Street Delivery

Povestea acestei linii de obiecte de design a ajuns anul acesta si la Street Delivery Meserie, o editie a festivalului care a adus impreuna noua generatie de makeri (designeri de produs, de moda, ilustratori, arhitecti, artisti 3D, programatori samd) si mestesugarii traditionali (cizmari, ceasornicari, tamplari, croitori, selari, ceaprazari etc.)

La expozitia liniei Traditional am organizat un atelier de cusut motive folclorice in tabla, impreuna cu una din mestesugaresele cu care lucram. Curiozitatea si creativitatea copiilor a fost greu de egalat, iar aceasta tehnica de cusut a surprins majoritatea participantilor.

atelier de cusut pe tabla din otel la Street Delivery

Ne-am bucurat sa fim printre oamenii din diferite colturi ale orasului care creeaza lucruri in comunitatile lor si care, impreuna, prin munca lor de zi cu zi, schimba lumea — bucata cu bucata, surub cu surub, strada cu strada.

panouri decorative la Street delivery

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata