Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Despre Noi

Povestea noastra

Bine ai venit in atelierul nostru unde metalul brut capata valente noi!

Povestea Metal Creativ a luat nastere din pasiunea noastra pentru metal. Un material foarte versatil care ofera numeroase posibilitati creative de proiectare. Pe langa faptul ca este foarte la moda, acest material are un impact puternic asupra spatiului in care este folosit.

Metal Creativ concepe si produce piese de design Custom Made din metal pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spatiu care se vrea locuit de imaginatie.

In prezent, partitiile metalice ocupa o pondere importanta in activitatea noastra.

Realizam, la comanda, partitii din metal si sticla conform specificatiilor tale. Iti punem la dispozitie solutii complete (de la schita la implementarea conceptului) pentru locuinte, birouri sau interioare comerciale.

In portofoliul nostru se regasesc si biblioteci metalice, balustrade, masti decorative, cadre metalice diverse, logo-uri.

Personalizarea produselor pana la cele mai mici detalii este un beneficiu cu care ne mandrim.

Atentia pe care o acordam detaliilor si finisajelor ne ajuta sa iti livram niste produse de calitate superioara. Sudurile sunt atent polizate rezultand un produs final cu suprafete netede.

Experienta acumulata in lucrul cu metalul ne permite sa iti propunem cele mai eficiente solutii constructive.

Cui ne dresam?

Ne propunem sa facem din metal vedeta amenajarii tale.

Clientii nostri isi doresc obiecte de design deosebite, durabile, practice si care sa aduca un plus de valoare  spatiului in care isi petrec timpul, la care pot fi co-creatori.

Colaboram atat cu arhitecti si designeri de interior, dar si cu persoane fizice care isi doresc sa integreze metalul in amenajarea locuintei lor.

In lipsa unui proiect iti punem la dispozitie serviciul de proiectare.

 

 

Newsletter

Cere oferta
personalizata
Cere oferta personalizata