Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Testimoniale

default image

Produsele custom made au fost executate si montate cu o foarte mare precizie, iar comunicarea si consultanta foarte usoare si eficiente.
Recomand cu incredere!

Arhitect Valentin Clapan 21 octombrie 2021

default image

La propunerea arhitectului, am avut ocazia sa cunosc echipa Metal Creativ. Tot procesul s-a derulat conform celor stabilite iar rezultatul a fost deosebit. Le multumesc si ii recomand cu caldura!

Florin Dobre 8 octombrie 2021

default image

Lucrare excelenta. Timp de executie bun. Echipa prietenoasa. Recomandam cu drag pentru absolut orice lucrari! Ne-au ajutat cu mascarea a 2 unitati exterioare de AC + un extra dulap de depozitare deasupra uneia din unitati + o masca interioara pentru zona routerelor deoarece cea gandita de dezolvator era prea mica pentru ceea ce aveam noi nevoie.

Catalin Albastroiu 20 august 2021

default image

Colaborarea cu Metal-Creativ a fost una reusita, au realizat intocmai produsele solicitate dupa schitele mele, iar clientul a fost incantat de rezultatul final.

Arhitect Lidia Ramniceanu Interioare Urbane 3 iulie 2021

default image

Metal Creativ mi-a lasat o impresie deosebita. Din momentul in care i-am contactat pentru doua glasvanduri in apartamentul nostru, raspunsul a fost prompt. Comunicarea cu specialistii firmei, in cursul careia s-au precizat detaliile si pretul (corect!) al proiectului si s-au efectuat masuratorile necesare, a fost precisa si competenta. Termenele lucrarii au fost respectate intocmai, iar calitatea si eleganta executiei au fost exceptionale. Metal Creativ este o firma de profesionisti ale caror lucrari se situeaza intre un inalt mestesug si arta.

Bianca Sahighian 22 martie 2021

default image

Metalistii Creativi sunt profi si calmi iar produsele lor sunt faine si gandite bine. Am de la ei porti metalice, balustrada si un corp de mobilier iar acum mai am in plan inca 2 elemente de design.

Mihai Dan 17 martie 2021

default image

Echipa de profesionisti. Am avut nevoie de o usa dubla cu sticla securizata si rama metalica pentru a se incadra intr-un design industrial.

Am primit recomandari tehnice iar proiectul a fost realizat cu succes intr-un timp scurt, usa avand o calitate foarte buna.

Liviu Ciulinaru 15 martie 2021

default image

Recomandati de catre un bun prieten arhitect, si vazand lucrarile facute am indraznit sa achizitonez o masca pentru centrala termica la comanda. Zi si facut am trimis schita am primit ofera totul perfect!

A sosit si ziua montajului- nu vreau sa va spun si nici nu laud gratis dar acesti oameni chiar stiu ce fac! Sunt deschisi la orice si se poate orice! Va multumesc pt tot si clar veti fi recomandati! Multa bafta pe viitor!

Gabriel Mateas 28 februarie 2021

default image

Foarte prompti si seriosi. Vin cu propuneri bune si gasesc solutii. Ii recomand!

Ionuţ Cristian Paraschiv 6 august 2020

default image

Una dintre cele mai bune modalitati de a imprima o anumita idee, stare asupra spatiului in care locuiesti este de a gasi acele detalii care fac diferenta.Simplitatea aparenta a candelabrului care domina locul de servit masa ascunde o executie complexa excelenta a unui concept extraordinar- o explozie de lumina. Stilul l-am dorit a fi unul curat,cu personalitate si impact. Executia fidela a detaliilor din proiect,materialul folosit , finisajele fac acest candelabru memorabil.Multumesc echipei Metal Creativ pentru realizarea acestui proiect, buna intelegere pe toata perioada colaborarii, promptitudine si respectarea termenelor.Mult succes in continuare!

Cristina Oprisiu 20 noiembrie 2018

default image

A fost simplu. Am vrut cu adevarat ceva unic adaptat spatiului si timpului. A iesit ceva extraordinar. Metal Creativ a reusit!

Sorin Ioneata Presedinte CA Ci-Co S.A 1 martie 2018

default image

"Echipa Metal Creativ a executat de fiecare data impecabil orice proiect, indiferent de dificultate. Designer fericit, client fericit" 

Bogdan Stancu founder Studio 13 30 ianuarie 2018

default image

"Metal Creativ este o companie cu o experienta mare de productie care ne-a oferit suport pentru multe dintre proiectele noastre. Se disting pe piata prin versatilitatea tehnicilor de productie si timpul rapid de executie. Este un producator pe care noi il recomandam si alaturi de care dorim sa lucram in continuare. " 

Virginia si Anca Simetrica Design 30 ianuarie 2018

Cere oferta
personalizata
Cere oferta personalizata