Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Mestesugul cusutului pe tabla perforata la Targul National pentru Artizanat

Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri 2018, care a reunit peste 150 de participanti ce si-au expus produsele, s-a desfasurat, in perioada 28 – 30 septembrie, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

Si in acest an, evenimentul a fost organizat impreuna cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului Bucureşti.

Ministrul Stefan Radu Oprea a declarat ca ideea dominanta a targului este „imbinarea traditiei cu activitatea economica”.

Vizitatorii targului au putut admira o gama diversa de produse, de la ii, covoare, oua incondeiate, icoane, ceramica traditionala si decorativa, produse brodate, bijuterii, pana la articole din sticla, lemn si mic mobilier artizanal.

Noi am participat cu produse din linia Traditional, care primesc aprecieri de fiecare data cand le scoatem in lume :).

Utilizand tehnica cusutului pe tabla perforata din otel, inventata de Metal Creativ, aceste obiecte de design isi pot gasi locul in zona de asteptare/ primire oaspeti a hotelurilor, restaurantelor, institutiilor publice sau in zona de receptie a companiilor private.

Deoarece aducem o abordare noua traditiei, aceste obiecte de design aduc un plus de valoare spatiului dumneavoastra si duc mai departe o mostenire preluata din strabuni.

De asemenea, in cadrul targului au fost organizate in aer liber o serie de ateliere de creatie, cum ar fi: cel de olarit, de incondeiere a oualor, de prelucrare a lemnului, icoane pe sticla, confectionarea obiectelor din piele, modelaj in lut sau de cusut ii.

Atelierele sustinute de Metal Creativ au puternica latura interactiva, oferind tuturor celor prezenti ocazia de a exersa intr-un mod creativ mestesugul artei cusutului traditional, si nu oricum ci pe tabla perforata.

Ne-am bucurat sa constatam ca mestesugul cusutului pe tabla perforata din otel a castigat in fata jocului pe tableta sau telefon.

Peste 800.000 de persoane au vizitat in acest an Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri, iar conform reprezentantilor muzeului, peste jumatate dintre acestia sunt straini.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata