Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ a sarbatorit IA la IEsc 2018

Primaria Capitalei, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, a organizat in weekend-ul 22-24 iunie, in Parcul Regele Mihai I (Herastrau, Roaba de Cultura) Festivalul Iei – IEsc, un eveniment ajuns anul acesta la cea de-a patra editie.

Organizat cu ocazia Zilei Universale a Iei, IEsc a intampinat publicul cu o serie de activitati artistice: concerte de folclor reinterpretat, expozitii de ii vechi si accesorii moderne, studiouri foto profesionale, colturi de make-up si hairstyling, proiectie de film romanesc, ateliere de creatie dedicate motivelor traditionale si o zona gastronomica si de relaxare.

Am ales sa sarbatorim si noi IA, unul dintre cele mai semnificative simboluri romanesti, alaturi de participantii la festival cum stim noi mai bine…prin ateliere de cusut pe tabla perforata din otel :).

Atelierele sustinute deMetal Creativare au puternica latura interactiva, oferind tuturor celor prezenti ocazia de a exersa intr-un mod creativ mestesugul artei cusutului traditional, si nu oricum ci pe tabla perforata.

Intotdeauna incurajam exprimarea libera a emotilor si trairilor prin arta cusutului, realizand in acelasi timp o apropiere de valori si traditii.

Participarea la atelierele de cusut pe tabla perforata din otel vin cu o serie de beneficii:

– stimuleaza si dezvolta creativitatea si imaginatia

– dezvoltarea motricitatii fine

– ofera experiente noi si interactiuni cu persoane noi

– invatam despre traditii si obiceiuri pastrate din trecut

– timp de calitate pentru copil intr-o atmosfera de joaca si cunoastere de sine

Energia creatoare a copiilor este mereu surprinzatoare si ne incarcam mereu cu entuziasmul emanat de ei.

Motivele traditionale sunt incarcate de simboluri profunde, indiferent de regiunea geografica din care provin si este o bucurie pentru noi sa le putem prezenta si celor mici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata