Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ la Bife-Sim 2017

Metal Creativ s-a numarat printre expozantii BIFE – SIM, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, care a avut loc intre 13 si 17 septembrie 2017, la Romexpo.

Andreea Esca la standul Metal Creativ

Acest eveniment a adus in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si stilurile in tendinte. 22 000 de specialisti si cumparatori au vizitat BIFE-SIM 2017, in cele 5 zile de expozitie, iar 310 firme au expus anul acesta la BIFE-SIM, pe o suprafata de 28.500 mp.

BIFE – SIM 2017 a fost organizat de ROMEXPO in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania (CCIR) si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

mobilier cusut manual Metal Creativ la Bife-Sim

Printre evenimentele conexe desfasurate la BIFE-SIM s-au numarat si simulari de design interior, conferinte si seminarii, tombole cu premii pentru vizitatorii.
Unul dintre aceste evenimente este Conferinta de Design, organizata de Romexpo, in partneriat cu Dizainar, Revista Atelierul si UAUIM – Facultatea de Arhitectura.

Metal Creativ la Conferinta de Design

Aflata la a VI-a editie, conferinta a abordat teme precum promovare si vanzare in design, valorizarea culturii designului de produs din România. 16 speakeri (specialisti in marketing si promovare, designeri cu afaceri de succes, producatori cunoscuti, tineri antreprenori si oameni de cultura), printre care s-a numarat si Lucian Haritonovfondatorul Metal Creativ, au prezentat solutii eficiente pentru tinerii designeri care vor sa dobandeasca notorietate sau doresc sa devina antreprenori in acest domeniu.

mobiler industrial Metal Creativ la Bife-Sim

„BIFE-SIM este sursa de inspiratie pentru cei care vor sa fie in pas cu ultimele concepte in productia de mobila si oferind vizitatorilor informatii utile despre tendintele la nivel mondial, in ceea ce priveste designul de mobilier”, a declarat Aurica Sereny, presedinte APMR.

Pe langa prezentarea liniilor noastre de produse Traditional si Industrial, am avut ocazia sa prezentam celor care ne-au trecut pragul conceptul nostru de Design Personalizat. Astfel oferim posibilitatea conceperii unor obiecte de design realizate dupa preferintele clientilor nostrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata