Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ la Bife Sim 2018

Romexpo impreuna cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie din Romania au organizat in perioada 12-16 septembrie 2018 cea de-a XXVII-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

Targul s-a desfasurat  in noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilioanele B1 si B2.

Spatiul expozitional a fost impartit in sase saloane tematice care au facilitat accesul vizitatorilor în zonele de interes:

  • Salonul Clasic;
  • Salonul Design;
  • Salonul Confort;
  • Salonul Bucatarii;
  • Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat;
  • Salonul Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii.

Pentru noi, Metal Creativ, a fost primul eveniment la care am scos in lume noul concept de stand realizat impreuna cu arhitectii Iulia Dinu si Alexandru Preda.

Targurile si expozitiile la care participam sunt un bun prilej sa interactionam direct cu potentialii clienti si sa le facem cunoscute produsele si serviciile noastre. Multe dintre aceste discutii sunt pe marginea liniei de produse Custom Made. Prin aceasta oferim posibilitatea executiei unor obiecte de design realizate conform conceptului propus de clientul nostru.

In cadrul evenimentului organizat de Romexpo in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei a avut loc si cea de-a XVI-a editie a Concursului National de Design de Mobilier.

Aurica Sereny, presedinte APMR: „BIFE-SIM este un targ de referinta in industria mobilei. Este expozitia anuala cu cel mai mare impact asupra sectorului, iar faptul ca, de anul acesta avem si spatii de expunere a produselor si echipamentelor adecvate, poate aduce numai beneficii.”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata