Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ la Maison&Objet 2017 – Paris

In perioada 8-12 septembrie 2017, in cadrul complexului expozitional Paris – Nord Villepinte, Franta s-a desfasurat editia de toamna a unuia dintre cele mai cunoscute evenimente de design de interior si lifestyle din lume, „Paris/Maison&Objet 2017”. Tema acestei editii a fost ”Comfort Zone”. Targul este un eveniment bi-anual si reprezinta o autoritate internationala in domeniul home decor.

Standul Metal Creativ la Maison@Object Paris

Salonul s-a intins pe o suprafata de 250.000 mp, oferind cele mai interesante realizari din domeniul decoratiunilor interioare din ultimul an ale celor peste 3000 de expozanti. In cadrul expozitiei au fost prezentate noi tipuri de materiale si solutii inovatoare in domeniu. Pe tot parcursul targului au avut loc seminarii privind tendintele din sector si oportunitatile de piata, in sectiuni ale targului, cum ar fi: etnic chic, textile de casa, bucatarii, deco interior si proiecte.

mobilier industrial Metal Creaiv la targ Paris

Produsele Metal Creativ au putut fi vizitate la Hall 4 – standul C113, expuse in pavilionul national, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, APMR.

perete decorativ cusut manual Metal Creativ - Revolutia Franceza

Am fost bucurosi sa putem duce la Paris obiecte realizate cu ajutorul tehnicii inovative a cusutului pe tabla perforata din otel. Astfel, special pentru acest eveniment am realizat un perete decorativ cusut cu Revolutia Franceza, un scaun metalic cusut manual cu floarea de crin – simbol al nobilimii franceze si o masuta de cafea pe care am reprodus cateva elemente culinare specifice Frantei.

mobilier cusut manual Metal Creativ la Maison&Object

Metal Creativ creaza obiecte de design Custom Made pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata