Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ la Mobila Expo 2018

Targurile si expozitiile la care participam sunt un bun prilej pentru noi de a primi un feedback direct din partea celor care intra in contact cu produsele noastre.

In perioada 8 – 11 martie am participat la MOBILA EXPO,  eveniment  organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania – APMR si Asociatia Clubul Roman de Mobila – ACRM.

Evenimentul s-a desfasurat  in acest an intr-unul dintre noile spatii expoziionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

A fost un moment bun sa scoatem in lume doua dintre cele mai noi produse Metal Creativ: Biblioteca metalica Wheels si Peretele decorativ Dor Resort.

In ultimul timp am primit numeroase cereri pentru biblioteci, etajere si separatoare de camera realizate din metal, intr-o varietate de modele si dimensiuni. Metalul negru este in voga, fiind frecvent utilizat pentru atat pentru picioarele meselor si scaunelor, cat si pentru realizarea bibliotecilor pe structura metalica.

In functie de modelul cusut, conceptul de perete cusut manual de  poate fi utilizat pentru proiecte rezidentiale si comerciale: hoteluri, lobby birouri, restaurante, spatii pentru expozitii/ targuri s.a.

Propunerea Metal Creativ de pereti decorativi reprezinta o solutie ingenioasa daca vreti sa faceti o schimbare rapida in designul spatiului dumneavoastra, fara eforturi prea mari.

De asemenea, evenimentul a reprezentat o buna oportunitate de a prezenta potentialilor clienti conceptul nostru de Design Personalizat.

Rolul nostru este sa intelegem, sa proiectam si sa realizam un concept unic si un design in care clientul nostru sa se regaseasca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata