Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ la Mobila Expo

In perioada 23-26 martie 2017 ne-am alaturat profesionistilor din industria de mobilier la MOBILA EXPO, targul de mobila pentru interioare cu personalitate. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti, unde am fost prezentat in premiera peretii decorativi din tabla de otel cusutia manaul.
stand metal creativ la romexpo
Propunerea Metal Creativ de perete decorativ realizat din tabla perforata cusut manual cu motive abstracte reprezinta o solutie ingenioasa daca vreti sa faceti o schimbare rapida in designul spatiului dumneavoastra, fara eforturi prea mari. Acesta poate fi utilizat pentru proiecte rezidentiale si comerciale: hoteluri, lobby birouri, restaurante, spatii pentru expozitii/ targuri s.a.

perete decorativ alb la mobila expo

La MOBILA EXPO 2017 au fost expuse piese si accesorii de mobilier in stiluri variate, pornind de la clasic si modern pana la cel rustic, retro-vintage sau de la stiluri precum: industrial, eclectic, minimalist la shabby chic, mid-century modern sau contemporan.

set mobilier chitara la romexpo

De asemenea, tot in premiera la acest eveniment am expus seturile de mobilier „Chitara” si „Saxofon”. Iubitorii de muzica isi vor putea aduce astfel una dintre pasiunile lor si in design-ul propriului spatiu. Aceste piese sunt ideale atât pentru acasă, cât și pentru tot ce înseamnă HoReCa – baruri, cluburi, restaurante.

casete decorative metal creativ la mobila expo

MOBILA EXPO este un targ de mobila cu vanzare organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

obiecte de design metal creativ la mobila expo

La fiecare eveniment la care participam ne bucuram de interactiunea pe care o avem cu vizitatorii. Piesele de design pe care le-am expus au fost primite cu incantare si curiozitate de catre cei care ne-au trecut pragul, incarcandu-ne astfelfapt care ne incarca cu energie creatoare pentru proiectele viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata