Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ la Salone del Mobile Milano

In perioada 4 – 9 aprilie 2017 zona expozitionala milaneza RHO a gazduit cea de-a 56-a editie a Salonul International de Mobila, un spatiu al excelentei in calitate si inovatie din domeniul mobiliar, din care nu au lipsit insa creativitatea si traditia fiecarei natiuni.

s4

s2

Printre brandurile prezente la Salonul de Mobila de la Milano s-au numarat: Alias, Arper, Artemide, Besana, Brun De Vian Tiran, Cini&Nils, C&C Milano, Ceccotti, De Padova, Dedar, Driade, Edra, Extenzo, Fiam, Flexform, Flos, Flou, FontanaArte, Foscarini, Giorgetti, Glas Italia, Kartell, Kundalini, Lema, Living Divani, Luceplan, Magis, Martinelli Luce, Mdf Italia, Meritalia, Minotti, Molteni&C, Moroso, Oluce, Penta, Poliform, Poltrona Frau, Rimadesio, Slide, SchönhuberFranchi, Fusioni D’Arte 3v, Vetrerie Empoli, Zanotta.

standul Metal Creativ la Salonul de mobila Milano

Am avut onoarea  de a expune obiectele de design Metal Creativ in pavilionul national organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania.

Lucian Haritonov interviu antena 3

„ Salonul International de Mobila de la Milano este un punct de referinta international al industriei de mobilier. Suntem onorati ca ne-am numarat printre reprezentantii Romaniei la acest eveniment si speram sa facem designul romanesc mai cunoscut in afara hotarelor.” Lucian Haritonov fondator Metal Creativ.

vizitatori standul Metal Creativ targ Milano

In cadrul prodigiosului eveniment de design, vizitat de peste 300 de mii de vizitatori din 165 de tari, au fost prezentate cele mai noi tendinte in designul amenajarilor interioare.

Metal Creativ a propus pentru acest eveniment o serie de obiecte de design ideale pentru acasa, interior sau curte, precum si oricare alt spatiu – restaurant, birouri, firme, etc.: Banca metalică „Dor”, setul de mobilier „Chitară”, peretele decorativ Blue Horizon și o serie de ceasuri de perete, cusute manual, din colectia „Back in time”.

Metal Creativ la Salone Milano

Tehnica cusutul in tabla de otel lansata de Metal Creativ la inceputul anului trecut a fost primita cu foarte mult entuziasm de publicul din afara granitelor. Acest lucru ne-a confirmat faptul ca lucrurile facute cu pasiune sunt apreciate si ne incurajeaza sa ne continuam calatoria in lumea fascinanta a designului.

banca dor la Targ Mobila Milano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata