Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ partener al evenimentului The Grand Heritage – Primii 100 de ani

Editia 2018 a The Grand Heritage a avut loc in cadrul galeriei The Grand Avenue, situata la parterul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, evenimentul din acest an fiind marcat de o expozitie ce reuneste elemente traditionale autentice alaturi de intepretarea unora intr-o maniera modernista.

Pentru ca Metal Creativ a pornit de la ideea de pastrare si transmitere a traditiilor romanesti am primit cu mare bucurie invitatia de a ne alatura evenimentului – expozitie „The Grand Heritage – Primii 100 de ani”.

Acest proiect este menit sa intregeasca spiritul autentic romanesc, in an de sarbatoare, astfel incat fiecare roman sa se bucure de apartenenta sa, de frumusetea tarii sale si de oamenii care traiesc in arealul stramosesc.

Utilizand tehnica cusutului pe tabla perforata din otel, brevetata de Metal Creativ, obiectele de design din Linia Traditional, cu care am participat la acest eveniment, isi pot gasi locul in zona de asteptare/ primire oaspeti a hotelurilor, restaurantelor, institutiilor publice sau in zona de receptie a companiilor private.

Toate obiectele acestei linii de produse sunt cusute manual cu fir de lana. Cusaturile ornamentale constituie un mijloc de manifestare artistică, fiind stilizate în mod propriu de fiecare popor.

Prin Linia Traditional, Metal Creativ transpune viziunile unor generatii in obiecte moderne de mobiler.

Expozitia The Grand Heritage – Primii 100 de ani a beneficiat de prezenta Iulianei Tudor, binecunoscuta prezentatoare si realizatoare de televiziune, a Cameliei Potec, campioana olimplica la natatie, precum si a Doinei Isfanoni, reputat istoric de arta si cercetator etnolog.

Iuliana Tudor:  Imi doresc pentru Romania, acum, in prag de Centenar, sa isi redescopere adevaratele valori si sa aseze notiunea de respect drept piatra de temelie pentru constructia pe care o vom lasa generatiilor care vor veni.

The Grand Heritage a pornit de la ideea de a regasi, de a salva si de a imbogati arta traditionala romaneasca, de a o face cunoscuta in lume si de a imbratisa ideea ca cel mai bun ambasador al tarii noastre poate fi insusi romanul autentic.

Suntem mandri ca am fost parteneri ai evenimentului The Grand Heritage, primul proiect din Romania care pune arta traditionala romaneasca acolo unde ii este locul, in topul manufacturilor internationale, in imediata vecinatate a luxului artizanal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata