Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ partener Unfinished

Un festival al creativitatii, tehnologiei si antreprenoriatului, UNFINISHED a avut loc la Sala Dalles din Bucuresti in perioada 25 – 28 Mai.

Evenimentul si-a propus sa prezinte publicului un nou fel de a intalni si trai lumea povestita prin arta, sa creeze un mediu interactiv si captivant in care tehnologia si talentul transforma viziuni globale in experiente personale.

festivalul unfinished

banci lemn Metal Creativ zona receptie UnfinishedNe plac proiectele care stimuleaza creativitatea si am avut placerea de a pune la dispozitie organizatorilor 17 banci H care au fost amplasate in zona de intrare a festivalului.

banca H la festivalul Unfinished
Bancile H
confera un design modern, inspirat de stilul industrial, in care profilul metalic negru contrasteaza armonios cu lemnul de stejar.

banca lemn Metal Creativ la Unfinished

Pentru aceste produse am combinat atipic europrofilele H, destinate de obicei constructiilor metalice masive, cu o scandura groasa de stejar, ale carei forme neregulate, create de natura, au fost pastrate intacte. Datorita faptului ca a fost pastrata forma naturala a lemnului de stejar, fiecare banca un design unic.

banca H in stil industrial

Tema principala a acestui an, Creativity meets Humanity, a fost impactul pe care creativitatea il poate avea in dezvoltarea pozitiva a comunitatilor si societatii in care traim. Festivalul a reunit lideri​ din domeniile creative, de tehnologie si antreprenoriat pentru a inspira si motiva publicul prin sesiuni inovative (prezentari interactive, keynote addresses, mese rotunde, masterclass, workshops) combinate cu expozitii, evenimente de networking si concerte.

banci lemn in stil industrial

Printre speakerii s-au numarat: Daniel Jones (The New York Times), Jason Grullon (Virtu), Rob Fitzpatrick (The Mom Test), Josh Begley (First Look Media), Oana Stănescu (PlusPool), Max Stossel (Time Well Spent), Enrico​ Bossan (Fabrica), Micha Bruinvels (World Press Photo), Alice Cabaret (The Street Society), Justin Durazzo (Droga5), Bogdan Nicolai (AList Magazine), Emil Cartis (Romanian Design Council.)

Unfinished s-a transformat intr-o platforma de dialog si interactiune intre fotografia traditionala, jurnalismul vizual, film si arta, aduse impreuna de tehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata