Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ promoveaza produsele inedite la Creativo

Pentru doua zile, 15-16 octombrie, The Ark Bucuresti a devenit sediul creativitatii. Creativo este un eveniment care incurajeaza spiritul antreprenorial, ideile creative si ofera totodata sprijin pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala.

scaun-metalic-folclor-la-creativo

Un concept elaborat in spiritul urban, Creativo  isi doreste sa fie un punct de referinta pentru persoanele active, informate, care apreciaza creatorii romani si sunt in cautare de alternative la produsele “made in China”.

A fost o ocazie buna pentru produsele Metal Creativ sa faca cunostinta cu oameni pasionati de obiecte originale. Banca Dor si scaunul Folclor au putut fi admirate de cele peste 5000 de persoane care au trecut pragul Creativo.

banca-metalica-dor-la-creativo

In cadrul unui eveniment destinat celor pasionati de cusut, brodat, quilting, patchwork, Metal Creativ a venit cu o noua abordare a cusutului si anume tehnica inovativa a cusutului pe tabla din otel. Linia Traditional contine piese de mobilier imprimate cu motive folclorice cusute manual de femei care duc mai departe mestesugul tesutului de zeci de ani. Debitat si vopsit la cuptor in camp electrostatic, otelul prinde viata de abia in mainile acestor femei care spun povesti.

masa-si-scaun-metal-creativ-la-creativo

Vizitatorii au putut admira si o expozitie a designerilor consacrati, cum ar fi Mirela Diaconu, Razvan Valceanu, Adrian Oianu, dar si branduri noi cum sunt Gina Cas sau Maressia. Printre expozanti s-au numarat si artizani, maestri ai cusutului si ai brodatului care au adus la Creativo accesorii, quilturi si obiecte de decor – MAC Design si Quilts and more, Miss Peony, Timega, Romanian Blouse si EllaPatro.

laterala-scaun-metalic-folclor

Urmatoarea editie a Creativo se va desfasura in luna aprilie 2017 si se anunta a fi o surpriza de proportii pentru micii antreprenori din industria modei, un sprijin important pentru dezvoltarea afacerilor din industria de fashion din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata