Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ s-a prins in hora Festivalului International de Folclor

Iubim folclorul si traditiile, ne inspiram din ele, asa ca n-a fost greu sa ne prindem in hora Festivalului International de Folclor  „Muzici si Traditii in Cismigiu”. Ne-a bucurat invitatia celor de la Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, de a sarbatori impreuna un deceniu de diversitate culturala.

mobilier tabla perforata cusuta manual la Festivalul de Folclor

Festivalul, desfasurat in perioada 24-26 iunie 2016 in parcul Cismigiu, a adus celor prezenti la eveniment spectacole de muzica si dans din folclorul national si international, parade ale costumelor populare, spectacole de folclor reinterpretat, targuri de mestesugari, ateliere de creatie, teatru pentru copii si diverse zone gastronomice.

atelier de cusut tabla Metal Creaiv

In cadrul festivalului au fost incluse si evenimente dedicate tinerilor, in Fan Zone, unde artisti precum Nightlosers, Mihai Margineanu , Argatu’, K-LU, Steaua de Mare, Tapinarii, Cobzality, Balako sau Balkansambel au sustinut spectacole de folclor reinterpretat. Acelasi spatiu a gazduit si standul Metal Creativ unde am expus linia de obiecte de design moderne „Traditional”. Mestesugarii nostri au invitat participantii sa-si elibereze creativitatea in cadrul atelierelor de cusut in tabla perforata. Ca de fiecare data, copiii au fost o sursa de inspiratie si pentru noi, libertatea creativitatii a fost energizanta. E adevarat ca nu ar trebui sa incetam sa invatam de la copii. 🙂

Pentru ca ne place energia festivalurilor, vom continua sa ne spunem si acolo povestea obiectelor moderne de design Metal Creativ. Asadar, ne vedem curand!

lectii de cusut pe tabla perforatatabla perforata cusuta la atelierul Metal Creativ            tabla cusuta manual                         panouri din tabla cusute manual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata