Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ sarbatoreste Zilele Clujului

Peste 250.000 de clujeni si turisti au participat la a 7-a editie a Zilelor Clujului, eveniment ce s-a desfasurat intre 25 si 28 mai, in 30 de locuri din oras si care a avut ca tema “Clujul se conecteaza”.

Metal Creativ la Zilele Clujului

Jocuri, spectacole, concerte, ateliere, demonstratii culinare, teatru, expozitii, cinematografie și fotografie  au animat festivalul de pe malul Somesului.

Reusita acestei editii s-a datorat implicarii a peste 50 de parteneri din toate domeniile. Institutii de cultura, organizatori de evenimente, asociatii, organizatii din societatea civila, companii din mediul privat si peste 150 de voluntari s-au alaturat in acest an Primariei Cluj-Napoca pentru a contura impreuna o editie de succes a Zilelor Clujului.

metal creativ la Turnul Croitorilor

Metal Creativ s-a alaturat „Turnului Creativ”, manifestare care a contribuit la crearea unei platforme prin care designerii autohtoni, mestesugarii si creatorii de bijuterii au invitat publicul sa inteleaga si sa aprecieze obiectele unicat.

Desfasurat in Bastionul Croitorilor, un spatiu cu semnificatie istorica, evenimentul a reinviat spiritul creativ al locatiei.

panouri decorative Metal Creativ

I-am invitat pe cei prezenti sa descopere povestea „metalului suflat cu imaginatie”, iar alaturi de Centrul de Psihologie Creativa am pregatit atelierul “Personalitatea in culori si forme”, o experienta de invatare atat pentru copii cat si pentru parinti.

ateliere de cusut pe tabla perforata

Intre produsele care i-au incantat pe participanti s-au numarat  ceasurile de perete din colectia „Back in time”. Aceste obiecte de design sunt recomandate pentru decorarea interioarelor de hotel, cladirilor de birouri sau a apartamentelor si a caselor. Ceasurile de perete cusute manual reprezinta cadoul ideal pentru cei care apreciaza obiectele de design cu o semnificatie aparte.

interpretare psihologica ateliere de cusut Metal Creativ

La fel de bine primite au fost kit-urile de cusut. Cei care isi doresc sa isi petreaca timpul intr-un mod distractiv si practic pot realiza cu ajutorul kitului pentru cusut Metal Creativ propriul tablou, cusut manual de ei.

De asemenea, utilizand tehnica inovativa a cusutului pe tabla perforata am realizat special pentru eveniment o caseta decorativa cu sigla „Zilele Clujului”.

sigla cusuta manual Metal Creativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata