Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal creativ se alatura festivalului care celebreaza creativitatea gastronomica

In perioada 8 – 11 septembrie a avut loc la Romexpo prima editie  Bucharest Street Food Festival. Conceptul de street food este unul care aduce in prim-plan mancarurile simple, accesibile si gustoase. Acest concept a devenit un „must-have” pentru toate orasele mari, integrandu-se perfect in peisajul cultural urban.

standul-metal-creativ-la-buchrest-street-food-festival

atelier-de-cusut-pe-tabla-de-otelEvenimentul „asezonat” cu o varietate impresionanta de preparate culinare a ocupat peste 11.500 metri patrati de alei si gazon. Cei prezenti s-au putut rasfata cu preparate culinare precum: burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills si barbeques, clatite, inghetata si multe altele.

tabla-dinotel-cusuta-manual

Nouvelle Vague, Dub Pistols, Jaya The Cat, Ziggi Recado, Audio Bullys, Golan, Suie Paparude, Coma, Fantome, Argatu, Fraţii Grime, Cred că sunt extraterestru, Subcarpaţi, Macanache & The Putreds, Otherside, Helen, Timpuri Noi, Gojira & Planet H, Vlad Dobrescu (DJ set) au fost artistii care au reintregit atmosfera feerica a celor patru zile de festival.

 

panou-decorativ-cusut-manual

Pentru ca nu a fost gandit doar ca un eveniment culinar, ci ca un festival complex dedicat creativitatii gastronomice si relaxarii, Metal Creativ s-a alaturat festivalului cu „Atelierul de cusut pe tabla”. Astfel, iubitorii de street food au raspuns „prezent” invitatiei noastre de a cunoaste tehnica inovativa a cusutului pe tabla. Am experimentat impreuna modele si culori, unii dintre ei explorandu-si laturile creative nebanuite.

tabla-perforata-cusuta-la-ateliere-creative

De asemenea, participantii la festival au putut admira piesele moderne de design din  „Linia Traditional” cusute manual cu motive folclorice, precum si pe cele din  „Linia Industrial”, care combina frumusetea fibrei naturale a lemnului cu eleganta profilelor  metalice.

atelier-de-cusut-pe-tabla-organizat-de-metal-creativ

Nu stim voi, dar noi ne gandim deja cu pofta la urmatoarea editie Bucharest Stret Food Festival!

atelier-de-cusut-pe-tabla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata