Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Metal Creativ si Centrul de Psihologie Creativa au adus ateliere de cusut la Piua!

Editia de toamna Piua! – Targ pentru copii si parinti liberi a adunat sub aceeasi umbrela proiecte care i-au incantat atat pe cei mici, cat si pe cei mari. Piua! este primul targ alternativ pentru copii din Bucuresti si se adreseaza brandurilor inteligente care respecta sensibilitatea si puterea de intelegere a celor mici si refuza sa adere la cliseele mass market ale pietei pentru copii.

stand-metal-creativ-la-piua
atelier-cusut-pe-tabla-personalitatea

Asadar, am raspuns „prezent” invitatiei si am petrecut impreuna cu cei care ne-au trecut pragul un weekend cu ateliere, joaca, stiinta si arta la un loc.

atelier-metal-creativ-la-piuaatelier-psihologic-personalitatea

Intr-o astfel de atmosfera s-a desfasurat atelierul „Personalitatea in culori si forme” organizat de Metal Creativ alaturi de Centrul de Psihologie Creativa. Culorile si formele alese vorbesc despre personalitatea fiecarui copil, iar echipa de specialisti a fost alaturi de parinti pentru a-i ajuta sa vada dincolo de forme si culoare paleta emotiilor care creioneaza unicitatea micutilor artisti mestesugari.

tabla-perforata-cusuta-ateliertabla-din-otel-cusuta-manual

In cadrul atelierului am construit punti de legatura intre trecut si prezent, prin linii, forme si culori ce spun povestea fiecarui copil. Printre beneficiile participarii la acest atelier enumeram  libertatea de exprimare a trairilor prin arta cusutului si dezvoltarea motricitatii fine.

tabla-perforata-cusuta-la-piua

Peste 50 de branduri super-creative care au inteles inteligenta copiilor la fiecare varsta, muzica buna si cadouri surpriza au fost gazda unui weekend memorabil la Piua! Si, pentru ca cei prezenti sa plece acasa cu o amintire deosebita de la targ, in cabina Amelie vizitatorii s-au putut poza in moduri haioase, pozele fiind transformate in magneti de frigider.

atelier-cusut-pe-tabla-la-piua

Feedback-ul primit in urma acestui eveniment a fost imbucurator de pozitiv, asadar va vom tine la curent cu activitatile viitoare desfasurate de Metal Creativ impreuna cu partenerii lor, Centrul de Psihologie Creativa.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata