Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Cum sa folosesti metalul in amenajarea unei locuinte

mobilier metal la comanda

Modul in care iti amenajezi locuinta vine in completarea stilului tau de viata. Daca cauti o solutie creativa pentru a imprima o nota personala casei tale utilizarea elementelor metalice te poate ajuta.

Regasim metalul utilizat atat intr-o amenajare in stil industrial, dar si intr-una minimalista, contemporana sau scandinava.

Este un element tot mai des utilizat, in ultimul timp, pentru amenajarea locuintelor,  birourilor, spatiilor comerciale, restaurantelor sau a cafenelelor.

Folosirea metalului in designul interior nu este chiar noua, nobilimea medievala utiliza fierul forjat in casele ei, cu mult timp inainte de a deveni un trend al zilelor noastre.

mobilier metal la comanda

Daca este folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect foarte elegant. Pe langa faptul ca este foarte la moda, acest material lasa o amprenta puternica asupra spatiului in care a fost folosit.

Designerii de interior intrebuinteaza metalul intr-o multitudine de variante:

– picioare scaune/ mese;

– balustrade;

– corpuri de iluminat;

– biblioteci;

masti pentru calorifer si electrocasnice;

– compartimentari;

– jardiniere;

cuiere si decoratiuni.

metalul utilizat in designul interior

Metalul este un element care iese in evidenta, dar care se armonizeaza perfect cu lemnul, sticla si marmura.

Elementele metalice utilizate in amenajarea locuintei se preteaza foarte bine pentru vopsirea in camp electrostatic. Prin utilizarea acestui procedeu vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice si ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile. Optand pentru vopsirea in camp electrostatic, ai ocazia sa alegi culoarea dorita dintr-o gama foarte larga de culori.

Metal Creativ iubeste provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Ne place sa ne jucam cu metalul si sa cream obiecte cu un design unic. Mobila la comanda iti ofera garantia unui stil autentic, in conformitate cu personalitatea si cu dorintele tale.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata