Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Bar Metal Creativ

Inspirat de stilul industrial, barul Metal Creativ imbina robustetea fibrei naturale de frasin cu duritatea otelului.

Lemnul de frasin este unul lucios, tare si greu. Iar, in ce priveste duritatea el se incadreaza in aceeasi categorie cu fagul si stejarul.

Una dintre trasaturile definitorii ale stilului industrial este si expunerea elementelor care sunt de obicei ascunse, precum profilele metalice.

In acest proiect am integrat teava rectangulara, tabla si profilele metalice, destinate de obicei constructiilor metalice, pentru a realiza un bar ofertant si versatil.

mobilier bar in stil industrial

Atentia pentru detalii caracterizeaza fiecare proiect pe care il realizam.

Baza barului este executata din profil UPE 200 mm, debitat la unghiuri de 45 grade, iar blatul de servire este sprijinit de profile IPE 180 mm taiate la dimensiune.

Pentru a obtine un efect vizual placut am placat lateralele barului cu roti zimtate realizate din tabla de 8 mm. De asemenea, lateralele sunt luminate cu banda led de culoare alba.

Pentru suprastructura am ales sa utilizam teava rectangulara  40 x 40 mm.

Politele din spatele barului, dispuse asemenea unui portativ, sunt realizate din pal melaminat negru perlat si sustinute de console metalice in forma de nota muzicala. Cheia Sol este realizata din tabla de 3 mm. Dimensiuni : Lungime 3230 mm x latime 2450 mm x H 2560 mm.

mobilier la comanda pentru bar

 

 

Cere oferta
personalizata