Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Biblioteca cadre metalice

Esti in cautarea unei biblioteci contemporane, adaptabila oricarui spatiu?

Linia noastra de mobilier la comanda este inspirata de nevoile si ideile clientilor, iar procesul de creatie si optimizare presupune gasirea celor mai bune solutii pentru acestia.

Pentru Silvia am realizat, conform schitei primite, o biblioteca cu rafturi metalice si polite din pal melaminat, foarte apreciate deoarece ofera un spatiu de depozitare eficient.

Astfel, intr-o asemenea biblioteca isi vor gasi locul cu usurinta, alaturi de carti, televizorul, sistemul home cinema si  dvd-urile.

Structura a fost realizata din teava patrata din otel 20 x 20 x 2 mm si a fost vopsita in camp electrostatic – RAL 9005 mat.

Prin utilizarea acestui procedeu vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice si ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

mobilier la comanda pentru living

Dimensiuni biblioteca:

– lungime 2440 mm

– inaltime 1820 mm

– adancime 320 mm

Deoarece livingul reprezinta spatiul din casa unde petreci cel mai mult timp alaturi de familie si prieteni, mobilierul acestei incaperi necesita o atentie deosebita.

Cu ajutorul mobilei la comanda poti crea o zona autentica, in concordanta cu personalitatea si stilul tau.

cadru metalic pentru biblioteca

Ce avantaje aduce mobilierul personalizat?

Atunci cand optezi pentru o biblioteca la comanda iti poti alege dimensiunile, dispunerea, materialul, culoarea, si textura dorita.

Foarte rar se intampla sa gasesti intr-un magazin piese de mobilier care sa se potriveasca gusturilor tale si care sa se armonizeze perfect cu schema coloristica a camerei tale. Metal Creativ iti ofera optiunea de a alege dintr-o paleta foarte larga de culori.

Un mobilier de living la comanda poate fi compartimentat  in functie de nevoile tale de depozitare si de dimensiunile pe care le ai la dispozitie.

Amprenta personala asupra mobilierului este un factor foarte important pentru cei care opteaza pentru un design personalizat.

Este esential ca mobilierul sa respecte principiile estetice de baza, astfel incat fiecare piesa sa se incadreze perfect cu designul spatiului.

 

structura metalica pentru biblioteca

Cere oferta
personalizata