Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Logo restaurant din tabla decupata pe jet de plasma

Logo-ul este un element foarte important pentru orice companie deoarece concentreaza toata identitatea vizuala a brandului.

Un restaurant nou, care si-a deschis recent portile in Bucuresti, ne-a solicitat sa le realizam sigla.

Iar cum lucrul cu metalul este specialitatea noastra, ne-am pus pe treaba.

sigla metalica pentru restaurant

Sigla restaurantului Le Bistrot, cu un diametru de 1000 mm, a fost realizata din tabla neagra 3 mm. Iar scrisul a fost decupat pe masina cu jet de plasma CNC.

Pe spate sigla are sudata o platbanda pe care se va aplica banda led. De asemenea, tot pe spate este prevazuta cu distantiere pentru prinderea in patru puncte pe perete.

sistem prindere in perete logo metalic

Sigla metalica a restaurantului a fost vopsita in camp electrostatic RAL 5015. Acest tip de vopsirea a reperelor metalice ofera urmatoarele avantaje: rezistenta la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si la conditiile meteo.

Tehnologia de debitare cu plasma (debitare cu jet de plasma) pe care o utilizam permite debitarea tablei cu o grosime intre 0,8 si 20 mm  cu un rezultat ce va reprezenta un produs fin si foarte precis.

Prin utilizatrea masinilor cu comanda numerica (CNC) se obtine controlul asupra deplasarii precise a capului de taiere, in vederea realizarii unor modele complexe, cu multiple elemente circulare sau unghiulare.

Prin aceasta tehnologie pot fi executate urmatoarele:

– panouri decorative,

– mobilier metalic pentru interior si exterior.

– panouri porti si garduri,

– scari metalice si balustrade decorative,

logo-uri,

– diverse elemente decorative.

sigla metalica vopsita in camp elecrostatic

Cere oferta
personalizata