Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masca aer conditionat din tabla decorativa

Apreciata de designerii pentru interior datorita rolul sau decorativ, tabla perforata este folosita pentru aplicatii structurale si ornamentale. Gama sa larga de utilizari include balustrade, fatade, scari, masti decorative si mobilier.

In timpul verilor caniculare aparatul de aer conditionat este mai mult decat un moft. Dar cum cele mai utile obiecte din casa au deseori un aspect inestetic, mascarea acestora devine o necesitate.

masca aer conditionat din tabla decorativa

Designerii de interior s-au confruntat cu aceasta problema si au gasit solutii pentru a masca aparatul de aer conditionat care nu-i afecteaza eficienta. Atunci cand alegi o masca pentru aerul conditionat trebuie ca aceasta sa se potriveasca cu restul incaperii.

Mastile decorative pentru aerul conditionat sunt utilizate atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele comerciale.

Una dintre comenzile pe care le-am primit a fost aceea de a realiza patru masti pentru aerul conditionat destinate unui showroom de corpuri de iluminat.

masti decorative aer conditionat

Alaturi de produse si servicii de calitate, designul unui spatiu comercial joaca un rol foarte important pentru orice companie.

Din acest motiv clientul nostru a ales ca aparatele de aer conditionat din interiorul showroom-ului sa nu fie la vedere. Ca solutie estetica s-a optat pentru ascunderea acestora in spatele unor  masti decorative executate din tabla neagra cu perforatii rotunde.

Fiecare dintre aceste masti decorative a presupus mai multe operatiuni: debitarea tablei la suprafata desfasurata, perforare, ambutisare si vopsire in camp electrostatic. Pentru o mai buna rigidizare marginile au fost indoite pe abkant.

Pentru aceasta comanda am utilizat tabla neagra de 1,5 mm perforata cu gauri fi 20 intercalate.

cum maschezi aerul conditionat

Tabla perforata poate fi personalizata in functie de forma, dimensiunea si modelul gaurilor. Gaurile standard sunt de regula circulare patrate, dreptunghiuri, romburi sau cruci.

Ne place provocarea obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro

 

Cere oferta
personalizata