Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Mobila living

Cartile tale preferate au nevoie de un spatiu potrivit. Indiferent daca preferi un perete intreg plin de carti, o biblioteca minimalista sau doresti sa combini cititul cu alte pasiuni, mobilierul pentru  living executat la comanda iti satisface aceste nevoi.

Fiecare dintre noi isi doreste sa isi exprime personalitatea prin casa in care traieste. Cu ajutorul mobilierului personalizat puteti obtine cu usurinta, in camera de zi, un colt care sa va reflecte pasiunile. In cazul lui Ionut aceste pasiuni sunt cartile, bicicletele si vinurile.

mobilier living la comanda

Primul pas a fost realizarea unei schite de la care am pornit discutia. Atunci cand vorbim de mobilier la comanda procesul de creatie si optimizare presupune gasirea celor mai bune solutii pentru clientii nostri.

Biblioteca pe care am realizat-o pentru Ionut este compusa din mai multe cadre metalice cu forme diferite. Executia acestora a presupus operatiunile de debitare la unghi, sudare, finisare, gaurire si vopsire in camp electrosatic.

Deoarece biblioteca este foarte inalta a trebuit ancorata in perete si a necesitat conceperea unei solutii de acces la rafturile superioare. Astfel, am montat o scara cu sistem de glisare stanga/ dreapta.

Dimensiuni biblioteca metalica: 3500 H x 4450 L x 360 A

Materiale folosite:

– teava 30 x 30 mm

– polite din metal si pal

 – tabla expandata                                    

Culori utilizate: RAL 9005 (negru) si RAL 1021 (galben).

Proiect realizat alaturi de Contour Design

mobila la comanda pentru sufragerie
mobila la comanda
Cere oferta
personalizata