Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Mobilier zona receptie companie

Receptia are un rol foarte important, deoarece reprezinta primul contact al clientilor si colaboratorilor cu compania. Astfel, mobilierul pentru receptie pe langa functionalitate si calitate trebuie sa aiba si un design placut care sa reflecte profesionalismul companiei/ organizatiei.

Clientul nostru a ales sa mobileze zona de receptie a companiei pe care o conduce cu piese din Linia Traditional (Banca Dor, Cub metalic cusut manual si un ceas de perete cusut manual).

Pentru ca aceasta zona sa aiba un aspect unitar, a venit firesc ca pupitrul pentru receptie sa aiba integrat caracteristica Liniei Traditional si anume tabla perforata din otel cusuta manual. Avantajul obiectelor de mobilier Custom Made este acela ca ele sunt realizate special pentru a se incadra in spatiu disponibil.

Receptia este compusa din doua corpuri realizate din pal, prevazute cu polite si sertare pentru obiecte de papetarie. Cele doua corpuri sunt legate intre ele cu o tabla perforata, cusuta manual cu un motiv traditional romanesc.

Blatul este realizat din pal dublat cu cant ABS de 2 mm.

Tabla a fost bagata pe o masina de roluit pentru a realiza raza receptiei (raza de curbura a receptiei este de 2617 mm). Blatul a fost taiat pe raza utilizand un router CNC pentru debitare pal.

Caracteristici mobilier:

Lungime 2400 mm

Inaltime 1200 mm

Adancime 400 mm

Culoare pal SAN REMO (A 423 PS 13 ).

Grosime pal 18 mm.

La Metal Creativ puteti comanda mobila receptie personalizata in functie de propriile gusturi si nevoi.

Cere oferta
personalizata