Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Structura metalica suport oglinzi

Pe langa serviciile pe care fiecare salon de infrumusetare le ofera, decorul si atmosfera contribuie semnificativ la experienta pe care clientul o are atunci cand trece pragul salonului.

Indiferent ca vorbim de un proiect rezidential sau de unul comercial, designul Custom Made iti ofera garantia unui stil autentic, care iti reflecta viziunea.

structura metalica suport oglinzi

Prin intermediul serviciul de Design Personalizat colaboram atat cu arhitecti si designeri de interior, dar si cu persoane fizice care doresc sa dea viata propriilor idei. Cei de la ZEE Arhitect Studio s-au ocupat de designul unui salon de infrumusetare si ne-au solicitat ajutorul pentru realizarea unor suporturi oglinda pentru acesta.

Structura metalica suport oglinzi realizata din teava rotunda fi 42 prevazuta la capete cu flanse de prindere in pardoseala si perete. Pe fiecare structura sunt sudate urmatoarele elemente:

– in partea de jos o teava suport pentru picioare;

– la inaltimea de 700 mm o polita din tabla de 5 mm;

– o oglinda cu diametru de 1200 mm incastrata intr-o rama realizata din tabla.

rama metalica aurie pentru oglinda

Doua dintre suporturile realizate au avut inaltimea de 2700 mm, iar unul inaltimea de 2500 mm.

Culorile metalice sunt folosite ca accente in amenajarile interioare. Toate elementele metalice au fost vopsite in camp electrostatic, culoare RAL 1036. Aceasta nuanta de auriu adauga o eleganta chic in decorul modern al salonului.

 

 

 

 

 

Cere oferta
personalizata