Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Amenajare in stil industrial balustrada, suport oglinda, dulap

Pentru aceasta amenajare in stil industrial, am produs si montat balustrada metalica, suport din metal oglinda si dulap metalic baie

In multe din proiectele de amenajare in stil industrial utilizam metalul ca produs principal.

Metalul – material dur si rece, combinat cu nobletea, caldura si gratia lemnului masiv, impreuna creeaza amenajari de vis.

Despre acest proiect amenajare in stil industrial

In acest proiect de amenajarea a locuintei, beneficiarul a dorit sa obtina o expresie de amenajare in stil industrial. Designul produselor a fost conceput si ales impreuna cu designer-ul de interior, rezultatul fiind o amenajare unica in care a putut sa-si puna in practica dorintele personale.

Metal Creativ, noi, am realizat conform proiectului primit piesele metalice pentru amenajarea locuintei si am executat montajul acestora, rezultatul final find unul exceptional. Noi am transpus in realitate ideea / dorinta clientului.

Dupa terminarea lucrarilor atat clientul cat si designer-ul ne-au transmis ca le-am depasit asteptarile atat cat priveste calitatea produselor executate, felului cum au fot montate, cat si in ceea ce priveste interactiunea cu colegii nostri care au fost prezenti in spatiul personal.

 

Pentru acest proiect de amenajare in stil industrial am fost incantati sa producem in atelierul nostru 3 produse, dupa cum urmeaza:

  • BALUSTRADA METALICA
  • SUPORT DIN METAL OGLINDA BAIE
  • DULAP BAIE DIN METAL

Balustrada metalica 

Realizata din teava otel diverse dimensiuni, vopsita in camp electrostatic. Aceasta balustrada metalica a fost realizata pe bucati si imbinata la fata locului. In cazul proiectelor de balustrade mari, pentru a putea manevra / intra cu ele, acestea se realizeaza pe bucati. Imbinarea bucatilor se face la fata locului prin sudura sau suruburi. Dupa imbinarea prin sudura, zona se finiseaza si se vopseste cu spray de retus in aceiasi nuanta cu care a fost vopsita balustrada.

Prinderea piciorelor / montantilor balustradei s-a facut pe lateralul scarii de beton iar zona de prindere a fost mascata cu elemente de mascare realizate special. Peste mana curenta metalica realizata de noi, beneficiarul a comandat si montat mana cureta din material lemnos.

Din acest mixt – metal vopsit negru combinat cu aspectul calduros al lemnului masiv de pe trepte si mana curenta rezulta o zona a scarii foarte frumoasa din punct de vedere arhitectural si estetic.

Suport metal oglinda baie

O alta piesa de design, executata din metal a fost suportul de oglinda. Acest suport de oglinda a fost proiectat sa fixeze oglinda de baie la o distanta de 15 cm fata de perete.

Suportul de oglinda este realizat conform designului propus, din teava de otel, imbinata prin sudura, finisata si vopsita in camp electrostatic, la cuptor.

Prin departarea oglinzii de perete, oglinda a devenit in sine o zona separat definita, un element de amenajare si nu doar o oglinda pe un perete.

Dulap metalic baie

Dulapul de baie a fost executat custom made, conform designu-ului si spatiului existent. Avantajul produselor custom made este ca utilizeaza exact spatiul dorit, ceea ce nu se intampla cu piesele de mobilier executate in serie.

Acest dulap metalic de baie a fost coneceput si realizat din tabla perforata, perforatiile fiind alese personalizat. Combinatia de perforatii, culoare si dimensiune, confera acestului spatiu de depozitare un aspect unic si placut. In afara aspectului estetic perforatiile asigura si circulatia aerului / ventilatia in interiorul spatiului de depozitare.

 

In atelierul nostru de productie situat in Soseaua Morarilor, nr. 1, Sector 2, Bucuresti putem produce diverse produse de mobilier metalic dupa design-ul dumneavoastra. De asemenea in atelier producem si:

Preturi amenajare in stil industrial

Pentru oferte concrete cu pret si timp de executie va rugam sa ne transmiteti proiectul dumneavoastra pe email office@metal-creativ.ro

Galerie foto

Cere oferta
personalizata