Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada metalica balcon francez

Balustrada unui balcon este construita sa ofere siguranta, iar prin design-ul sau defineste aspectul exterior al cladirii.

MOMENTAN ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Un astfel de design si-a dorit Ionut pentru imobilul pe trei nivele in care va locui cu familia sa extinsa. Arhitectura imobilului este prevazuta cu balcoane franceze.

balustrade la comanda balcoane franceze

Designul balustradelor pentru balcoanele franceze a suferit diverse modificari de-a lungul timpului. In prezent, elementele forjate sunt tot mai des inlocuite de un design minimalist .

Pentru ca Ionut a optat pentru un model foarte simplu, i-am propus sa realizam balustradele din platbanda. Astfel obtinem o varianta moderna  a balustradelor cu elemente din fier forjat.

grilaj metalic la comanda

Materiale utilizate pentru realizarea balustradelor:

– platbanda 50 x 8 mm pentru conturul,

– platbanda 50 x 5 mm pentru elementele verticale din interior.

Balustradele au fost montate la exteriorul ferestrelor prin prinderi mecanice. Vopsirea acestora a fost realizata in camp electrostatic.

Pentru vopsirea elementelor metalice recomandam acest tip de vopsire care vine cu o serie de avantaje:

* vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice;

* ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile;

* acoperirea pieselor vopsite este uniforma;

* gama culorilor disponibile este una variata.

balustrada din platbanda otel

Un balconul  francez este o sursa suplimentara de lumina, construit ca o fereastra mare cu vedere panoramica de la podea la tavan. Caracteristica unui balcon francez este legata de suprafata – fie este foarte mica, fie nu este deloc.

Astazi exista foarte multe posibilitati disponibile in ceea ce priveste materialele si stilul unei balustrade de balcon. Cele metalice sunt populare deoarece pot fi fabricate intr-o varietate de forme si aranjamente. Metalul este, de asemenea, solid si ofera o bariera de sprijin stabila.

Ne place provocarea obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

balustrada metalica la comanda

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata