Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada DELTA DUNARII

      Inspiratie model balustrada Delta Dunarii

Pentru acest model de balustrada ne-am lasat inspirati de peisajul si spiritul din Delta Dunarii mai exact de puternicul stuf ce creste din apa frumos spre soare, batut de vant si aplecat in toate partile.

Avem multe proiecte in care am alaturat idei si materiale diferite – cum ar fi bancile metalice cusute cu lana. In acest proiect am dorit adaptarea unui piesaj din natura catre stilul industrial, stil cu care ne-am facut cunoscuti de-a lungul anilor.

Mai jos in galeria foto gasiti cateva imagini de la ultimile lucrari. De asemenea puteti da click aici pentru a vedea o alta lucrare similara de balustrada inspirata din tema stufului.

Ne place sa ne jucam cu metalul, sa facem lucuri noi si unice. Ne plac colaborarile cu arhitecti, designeri si clienti plini de idei frumoase. Impreuna realizam lucruri minunate, dam viata  dorintelor si ideilor intr-un fel in care sa fie uimiti de rezultatul final.

   

      How is made

Scurta descriere tehnica asupra materialelor folosite si modului de lucru pentru modelul de balustrada “Delta Dunarii”

Mana curenta si partea ce copie forma treptelor am executat-o din teava patrata 40 x 40 mm.

Barele verticale, cele care imita stuful sunt realizate din otel rotund plin de 12 mm.

 

Bara de jos, cea care urmeaza si copiaza linia treptelor se face la fata locului.  Acest model de balustrada presupune sa executam croiala materialului pe loc, acasa sau la biroul dumneavoastra.

Balustrada se prinde in afturi de sudura apoi se aduce in atelier unde se executa sudurile integral, dupa care se vopseste in camp electrostatic la cuptor. In general  scarile au cel putin o intoarcere si atunci fabricarea balustradei se face pe elemente.  Elementele se imbina ulterior la fata locului. Zona de imbinare se finiseaza apoi reparam cu spray de retus in aceiasi nuanta utilizata la vopsirea balustradei in camp electrostatic.

Datorita gabaritului balustrada nu poate fi executata / transportata / introdusa pe usa dintr-o bucata. Impreuna cu clientul de decide unde se fac intreruperile pentru a putea fi manevrata.

Ne puteti contacta pe email office@metal-creativ.ro sau ne putem auzi la telefon 0753.124.722 – Andrei.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata