Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada design cercuri

Orice loc din casa poate deveni deosebit prin alegerea cu atentie a pieselor din amenajare.

Despre proiect

Asa este si in cazul de fata, cand clientul si-a dorit o balustrada cu design unic. Balustrada care sa-i infrumuseteze zona scarii cu o culoare aparte.

In primul rand, balustrada ofera protectie pentru zona scarii. Odata cu trecerea timpului, balustradele au devenit din ce in ce mai deosebite. In zilele noastre au ajuns sa fie ele in sine un produs decorativ principal in casa.

Alegerea balustradei nu este o misiune usoara. Aceasta trebuie sa ofere siguranta si sa arate frumos. Totodata balustrada trebuie sa se incadreze cu linia amenajarii din spatiul existent.

De regula, o balustrada frumoasa se concepe impreuna cu un arhitect sau un designer.

In cazul spatiilor noi construite, balustrada scarii se creeaza odata cu restul constructiei, ca un tot unitar. In cazul amenajarilor/extinderilor unui spatiu deja existent, tot arhitectul sau designerul va ajuta la conceperea balustradei. Este foarte important sa va consultati cu un designer sau arhitect. Sa vada spatiul existent, sa va inteleaga pe dumneavoastra ca personalitate, sa inteleaga ce doriti.  Astfel ca rezultatul final sa fie ceva ce va place, va reprezinta si se incadreaza in aceeasi linie cu restul spatiului.

Recomandarea noastra este sa va consultati / sfatuiti cu arhitecti / designeri, sa va intalniti, sa explicati cat mai bine va doriti sa arate. Este foarte important sa transmiteti ce va reprezinta, modele vazute in alte parti care v-au placut, modele care nu v-au placut.

Noi, Metal Creativ, transpunem in realitate discutiile dintre dumneavoastra si arhitecti / designeri. Am observat de-a lungul timpului ca proiectele cele mai reusite sunt cele in care arhitectul si designerul au inteles clientul si i-au propus ceva unic, doar pentru el.

Mai jos va prezentam descierea proiectului din punctul de vedere al creatorului – doamna Arhitect Ana-Maria Orban:

Cercul este simbolul universului, un simbol al echilibrului.  Pentru crearea unui echilibru compozitional si pentru realizarea unui obiect personalizat am conceput acest design, neuitand si de posibilitatea realizarii efective a panoului de balustrada.

Crearea acestui model a pornit din necesitatea incadrarii balustradei in conceptul amenajarii de interior. Corpurile de iluminat de pe casa scarii se potrivesc cu elementul folosit in conceperea balustradei, cercul.

Cu drag prezentam aprecierea clientului fata de acest proiect frumos:

Pentru oferte de pret balustrada scara va rugam sa ne transmiteti materialele pe email office@metal-creativ.ro. De asemenea, puteti discuta cu colegul nostru Andrei la 0753.124.722 detalii tehnice legate de proiecte.

 

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata