Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada din tevi metalice

Balustrada din tevi metalice realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului. Acest model permite trecerea luminii si ofera senzatia unui spatiu aerisit.

MOMENTAN ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

O balustrada este elementul care vorbeste despre echilibrarea formei si a functiei. Mai presus de toate, o scara trebuie sa fie sigura si practica, dar asta nu inseamna ca nu poate fi si frumoasa.

Modelul de balustrada metalica tip perdea are un design minimalist potrivit pentru amenajarile moderne. Este mai mult o declaratie de stil,  decat un mijloc de a trece de la un etaj la altul.

balustrada bare otel

Materiale balustrada din tevi metalice:

– teava otel 30 x 30 mm;

– teava otel 40 x 40 mm;

otel rotund 10 mm.

Finisaj – vopsire in camp electrostatic conform paletarului RAL K7 Classic. Pe langa rezistenta mecanica pe care o ofera acest tip de vopsire, paleta larga de culori este un avantaj.

Atunci cand alegi otelul pentru constructia unei balustrade te bucuri de o mai mare rezistenta si durabilitate in timp a acesteia.

De asemenea, un plus este faptul ca elementele metalice se armonizeaza perfect cu lemnul, sticla si marmura. Astfel, acest model de balustrada este usor de integrat intr-o amenajare.

Montajul balustradei pe lateralul scarii este o solutie pentru optimizarea spatiului.

balustrada model perdea

Pentru o oferta de pret balustrada, model bare metalice, te rugam sa ne transmiti:

– dimensiunea scarii si numarul de trepte;

– foto cu scara existenta;

– culoarea dorita;

– localitatea unde trebuie montata balustrada.

Faptul ca pot fi construite in diferite moduri, intr-o combinatie inedita de materiale face ca varietatea modelelor pentru balustradele de interior sa fie foarte mare. Modelele pe care arhitectii si designerii le creaza pentru a indeplini cerintele fiecarui client, trebuie adaptate stilului arhitectural din spatiul in care sunt utilizate.

Toate balustradele executate de Metal Creativ sunt custom made, deoarece toate scarile/ treptele sunt diferite la fiecare locuinta.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata