Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada metalica la comanda model Delta Dunarii

Acest model de balustrada metalica la comanda este realizat din bare de otel verticale dispuse asimetric, bare ce imita stuful din delta.

Cum se realizeaza modelul Delta Dunarii

Mana curenta este realizata din teava patrata de otel, vopsita in camp electrostatic, in cuptor, culoare neagra. Partea de jos este realizata de asemenea din teava patrata de otel, teava care copie forma treptelor. Culoarea neagra a fost aleasa pentru a se balansa in contrast cu albul peretilor si a usilor mobilierului situat sub scara.

Pas cu pas acasa la client

Primul pas in productie balustrada metalica este confectionarea ei din teava de otel, nevopsita, la fata locului. Datorita formei / modelului si avand in vedere ca exista diferente de inaltime intre trepte, cea mai sigura varianta de a urma fidel forma scarii este realizarea acesteia la fata locului.

Dupa ce se izoleaza si protejeaza scara si zona din jurul scarii se incepe lucrul. Protejam zonele unde ar putea ajunge particule metalice si scantei. Se incepe cu confectionarea bucata cu bucata a partii de jos, cea care copie forma treptelor.  Ulterior se sudeaza cele 2 capete pe verticala si partea de sus – mana curenta. Avand cadrul astfel rezultat incepem asezatul barelor rotunde verticale. Barele sunt dispuse in asa fel incat sa asigure atat protectia celor din casa dar sa si imite pe cat posibil tema balustradei si anume stuful crescut natural.

Transport si montaj balustrada metalica la comanda

Toata confectia se puncteaza prin sudura, incercand sa reducem la minim impactul unei activitati de lacatuserie in casa beneficiarului. Sudura de rezistenta finala se executa in atelierul nostru. La fata locului facem minimul necesar de deranj pentru a copia forma scarii.

Balustradele care nu sunt doar parte dreapta si au si intoarceri, se executa din bucati. Acestea se produc separat si la final se imbina prin sudura. Zona de imbinare se retuseaza si se vopseste mai apoi cu spray in aceiasi nuanta cu culoarea balustradei. Balustradele cu intoarceri nu se pot transporta si introduce in locuinta daca nu sunt facute din segmente. Dupa ce se executa sudura finala si finisajul, balustrada este vopsita in camp electrostatic. Astfel se obtine un aspect vizual placut si o calitate superioara a stratului protector de vopsea.

 

Pret: pentru o oferta concreta de pret balustrada metalica la comanda va rugam sa ne transmiteti pe email offce@metal-creativ.ro

  • Lungimea, atat parte fixa cat si intoarceri (lungimea nu trebuie sa fie exacta la mm, ne este necesara aproximativ pentru a putea intocmi un buget)
  • Fotografie laterala cu starea actuala a scarii + fotografie de-a lungul scarii existente
  • Descriere material acoperire treapta si contratreapta (ciment, gresie, lemn, PVC, etc)
  • Culoare dorita
  • Localitatea unde trebuie montata si etajul

Dupa ce avem aceste detalii suntem in masura sa va transmitem un raspuns referitor la pret si termen de executie.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata