Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada scara din tabla decorativa

Daca ai nevoie de o balustrada scara din tabla decorativa adaptata spatiului pe care il ai la dispozitie, noi o putem realiza.

MOMENTAN ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Balustrada are un impact pregnant asupra spatiului unde este amplasata. De asemenea, o balustrada realizata la comanda tine cont de stilul de design pe care il preferi.

balustrada tabla decorativa

Principalul rol al unei balustrade pentru scara este cel de siguranta, dar nu putem neglija nici aspectul decorativ.

Indiferent ca ai nevoie de o balustrada pentru propria locuinta, ori pentru un spatiu public, utilizarea tablei debitate pe masina cu jet de plasma te ajuta sa obtii un model unic si deosebit.

Folosind aceasta tehnologie computerizata, realizam desene cu forme variate, tolerantele de executie fiind foarte mici. Posibilitatea de personalizare a modelului ales reprezinta un plus.

balustrada metalica scara

Una dintre balustradele pe care le-am confectionat a fost pentru un cabinet stomatologic. S-a dorit ca balustrada sa se integreze in amenajarea discreta, dar cu accente elegante a cabinetului.

Material balustrada metalica: tabla neagra 6 mm.

Balustrada este formata din trei bucati de tabla, de dimensiuni diferite, astfel incat sa urmeze rampa scarii. Modelul a fost propus designerul care s-a ocupat de designul acestui spatiu. Triunghiurile decupate permit trecerea luminii.

Dimensiuni panouri tabla decupata:

– 680 x 2080 mm;

– 680 x 1750 mm;

– 680 x 1240 mm.

Finisaj balustrada tabla decorativa: vopsire electrostatica, culoare RAL 7047 mat.

balustrada panouri tabla decorativa

Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Acest tip de vopsire prezinta avantaje importante precum: rezistenta la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si rezistenta la conditiile meteo

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata