Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada tip perdea design minimalist

Balustrada tip perdea design minimalist realizata la comanda.

MOMENTAN ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Ramificatie a designului contemporan, stilul minimalist se defineste printr-un decor aerisit si luminos, realizat din forme simple, geometrice, curate si linii drepte, care nu tolereaza mobilierul masiv si excesul de culori.

Un element relevant in designul minimalist este sustenabilitatea materialelor utilizate, deoarece vorbim in acest caz de o rationalizare majora a obiectelor si produselor utilizate.

balustrada tip perdea design minimalist

O scara interioara este un element indispensabil pentru constructiile cu etaj, iar balustrada acesteia  o componenta importanta de design.

Echipa Metal Creativ realizeaza, la comanda, balustrade metalice adaptate spatiului pe care il ai la dispozitie. De asemenea, o balustrada realizata la comanda tine cont de stilul de design pe care il preferi.

Caracteristici tehnice balustrada tip perdea design minimalist

Pentru aceasta lucrare am utilizat bare verticale din teava de otel 25 x 25 x 2 mm iar legatura dintre ele a fost facuta pe orizontala cu platbanda otel 25 x 3 mm.

Materialele au fost debitate la dimensiuni, iar apoi sudate si polizate.

Balustrada este vopsita electrostatic RAL 9003.

Avantajul principal al vopsirii electrostatice il reprezinta acoperirea calitativ superioara. Stratul de vopsea mai rezistent nu curge pe piesele vopsite si nu apar diferente intre suprafetele vopsite orizontal si vertical.

balustrada metalica realizata la comanda

Ce beneficii are o balustrada metalica tip perdea:

– permite trecerea luminii si ofera senzatia unui spatiu aerisit;

– spre deosebire de alte materiale, metalul are o rezistenta mai mare;

– elementele metalice se armonizeaza perfect atat cu lemnul, dar si cu sticla si marmura.

Balustradele au un impact estetic deosebit asupra spatiilor in care sunt montate, fie ca sunt locuinte, institutii publice, spatii comerciale sau spatii HORECA.

Pentru o oferta personalizata balustrada metalica tip perdea, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata