Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada tip perdea din metal vopsit RAL 7047

Pentru clientul nostru Dragos am realizat aceasta balustrada metalica tip perdea, la comanda. Balustrada a fost realizata conform dimensiunilor scarii si inaltimilor de la trepte la tavan.

MOMENTAN ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Toate balustradele executate de Metal Creativ sunt custom made, toate scarile / treptele sunt diferite la fiecare locuinta.

Balustrada este confectionata din teava si platbanda metalica. Dupa sudura si finisare a fost vopsita la cuptor in camp electrostatic. Pentru produsele realizate de noi optam pentru vopsitoria in camp electrostatic. Aceasta varianta asigura o protectie mai buna in timp si arata foarte bine din punct de vedere estetic.

Dragos a dorit ca montajul acestei balustrade sa se faca pe lateralul scarii si nu pe trepte. Acest aspect tine de constructia scarii existente si de gusturi, fiecare client decide asa cum doreste, noi transpunem in realitate proiectele primite.

Sunt situatii in care scara este foarte ingusta si atunci montajul balustradei pe lateralul scarii este un avantaj pentru optimizarea spatiului.

In acest caz montajul a fost facut de catre echipa clientului.

Masuratorile balustradei si montajul au fost executate de catre contractorii angajati de client pentru renovarea casei.

Sunt cazuri in care distanta dintre atelierul nostru si client este prea mare iar valoarea produsului finit nu justifica deplasarea echipei noastre la masuratori si montaj.

Urmarim cu atentie intreg procesul de masuratori si montaj, ne dorim ca toate lucrarile noastre sa iasa perfect.

Cu ajutorul clientului gasim o solutie ca altcineva sa se ocupe de masuratori si montaj cand este necesar.

Noi trimitem produsele executate la milimetru conform masurilor primite astfel ca nu exista posibilitatea de a nu se potrivi.

Asistam la acest proces prin foto, apeluri video, zoom cu cei ce se ocupa de masuratori si montaj. Daca consideram ca suntem bine intelesi de catre cei care iau masurile si ne transmit siguranta ca stiu ce fac atunci totul va iesi bine. Daca avem retineri ca nu inteleg pe deplin ce si cum trebuie facut cautam o alta solutie de montaj impreuna cu clientul.

Mai jos redam feedback-ul beneficiarului scarii:

Un amănunt mereu important atunci când începi sa construiesti o casa cu etaj este casa scării! Vrem mereu sa arate bine și sa ofere senzația de spațiu, de aerisit! O varianta este casa scării deschisă, fără balustrade, total nesigura și pretențioasa! Casa noastră fiind din start mai deosebita (pe structura metalică ) am dorit o nota minimalista și modernă… așa am ajuns la balustrada metalică de tip perdea! Din păcate, soluția constructorului nu ne mulțumea, neputând sa ne asigure ca barele vor ieși perfect drepte pe lungimile mari (4-5 metri)! Așa am apelat la Metal Creativ care au fost de la bun început deschiși la ideea noastră, și deși comunicarea a fost la distanță,  lucrurile au decurs foarte bine, termenele au fost respectate întocmai și produsul final ne mulțumește pe deplin ! Ca urmare, recomand fără rezerve! Dr Dragos Niculescu, Galati, România

Pret balustrada perdea la comanda
Pentru oferte de pret balustrada tip perdea va rugam sa ne transmiteti:

  • Lungimea scarii
  • Inaltimea de la fiecare treapta la tavan in functie de cum doriti sa fie montata Se poate monta pe treapta sau pe lateralul scarii (masuri aproximative, nu la milimetru, sunt de ajuns pentru pasul de ofertare)
  • Foto cu scara existenta
  • Culoarea dorita
  • Localitatea unde trebuie efectuata lucrarea

Puteti trimite aceste detalii pe email: office@metal-creativ.ro sau pe whatsapp  lui Andrei – Manager Productie pe numarul 0753.124.722.

Dupa ce primim aceste detalii de la dumneavoastra suntem in masura sa va transmitem o oferta concreta cu pret si termen de executie.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata