Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada balcon din tabla traforata

Realizam, la comanda, balustrade balcon pentru locuinte private, cladiri publice sau spatii comerciale.

Pentru ca o locuinta sa te reprezinte amenajarea exterioara este la fel de importanta precum design-ul interior.

balustrade la comanda pentru balcon

Pe langa rolul de protectie pe care il are, balustrada pentru balcon are si un rol decorativ  ce nu trebuie neglijat.

Tabla perforata decorativa castiga tot mai mult teren in amenajarea locuintelor. Caracteristicile acesteia o fac ideala atat pentru aplicatii structurale, cat si pentru cele decorative. Gama sa larga de utilizari include balustrade, fatade, scari, masti decorative si mobilier.

balustrada metalica balcon la comanda

Florina a ales ca balustradele pentru balcoanele locuintei ei sa fie realizate din tabla traforata. Estetica exterioara pe care  o confera confera aceasta este de o eleganta aparte.

De asemenea, faptul ca modelul perforat poate fi personalizat, in functie de preferintele tale, constituie un plus. Tot mai multi dintre clientii nostri ne solicita produse custom made cu un design distinctiv. Deoarece sunt realizate pe comanda iti poti alege un model care se armonizeaza perfect cu stilul casei tale.

balustrada balcon din tabla perforata

Structura metalica balustrada balcon (stalpii si mana curenta): teava patrata otel 40 x 40 x 3 mm. Am ales acest material deoarece teava patrata are o rezistenta la incarcare pe multiple directii si un raport bun rezistenta greutate.

Panouri balustrada balcon: tabla neagra 1,5 mm grosime – model trafor. Casetele din tabla au fost ambutisate pentru o buna rigidizare a balustradei. Modelul trafor este executat prin stantare la rece. Dupa perforare, tabla poate fi prelucrata prin indoire si vopsita sau zincata.

Finisaj balustrada balcon: vopsire in camp electrostatic culoare RAL 8017. Acest tip de finisaj ofera o mare durabilitate in timp si rezistenta la zgarieturi si abraziune.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Proiect realizat impreuna cu Contour Design.

tabla perforata pentru balustrade balon

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata