Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Bar Metal Creativ

Vrei sa ai un loc pentru ca oaspetii tai sa socializeze confortabil, iar amejararea unui bar in propria locuinta este un vis al tau?

In momentul in care iei in calcul realizarea unui bar acasa trebuie sa tii cont, in primul rand, de locul de amplasare al acestuia.

Daca spatiul iti permite, amenajarea unui bar devine piesa de rezistenta din casa ta. Cu ajutorul barului vei obtine un spatiu suficient de original, functional si atractiv.

Pentru un look unitar, este recomandat sa iti armonizezi barul cu restul mobilierului din incaperea respectiva.

Metal Creativ iti propune un bar inspirat de stilul industrial. Acesta imbina robustetea fibrei naturale de frasin cu duritatea otelului.

Lemnul de frasin este unul lucios, tare si greu. Iar, in ce priveste duritatea el se incadreaza in aceeasi categorie cu fagul si stejarul.

Una dintre trasaturile definitorii ale stilului industrial este si expunerea elementelor care sunt de obicei ascunse, precum profilele metalice. In acest proiect am integrat teava rectangulara, tabla si profilele metalice, destinate de obicei constructiilor metalice, pentru a realiza un bar ofertant si versatil.

Atentia pentru detalii caracterizeaza fiecare proiect pe care il realizam.

Baza barului este executata din profil UPE 200 mm, debitat la unghiuri de 45 grade, iar blatul de servire este sprijinit de profile IPE 180 mm taiate la dimensiune.

Pentru a obtine un efect vizual placut am placat lateralele barului cu roti zimtate realizate din tabla de 8 mm. De asemenea, aceste laterale sunt luminate cu banda led de culoare alba.

Pentru suprastructura am ales sa utilizam teava rectangulara  40 x 40 mm.

Politele din spatele barului, dispuse asemenea unui portativ, sunt realizate din pal melaminat negru perlat si sunt sustinute de console metalice in forma de nota muzicala. Cheia Sol este debitata din tabla de 3 mm. 

Dimensiuni bar : Lungime 3230 mm x latime 2450 mm x H 2560 mm.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Galerie foto

Cere oferta
personalizata