Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Biblioteca la comanda pe structura metalica

O biblioteca la comanda, cu birou incorporat, este o propunere excelenta pentru amenajarea zonei de lucru de acasa.

Pentru camerele/ apartamentele mici optimizarea spatiului este o cerinta obligatorie. Cu ajutorul mobilei la comanda poti crea o zona autentica in concordanta cu stilul tau, dar si cu nevoile pe care trebuie sa le acopere respectiva camera.

O biblioteca va fi mereu o piesa importanta in locuinta ta, iar obiectele de mobilier multifunctionale sunt ideale.

biblioteca la comanda pe structura metalica

Bogdan si-a dorit o o piesa de mobilier care sa functioneze si ca o delimitare a zonelor din camera. Astfel, biblioteca pe care am realizat-o a imbinat elementul estetic cu cel functional.

Structura bibliotecii a fost realizata din teava patrata din otel 20 x 20 x 2 mm si a fost vopsita in camp electrostatic – RAL 7016.

Prin utilizarea acestui procedeu vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice si ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

Cadrul metalic asigura o buna rezistenta bibliotecii, cunoscute fiind caracteristicile tevii patrate din otel, dar ca design lasa impresia de suplete. Proprietatile otelului fac ca structura metalica sa fie usoara, insa suficient de rezistenta.

Te intrebi ce etape presupune o biblioteca la comanda?

Pas 1 – ne trimiti niste dimensiuni aproximative si modul de compartimentare pe care il doresti; in urma acestor informatii primesti o oferta orientativa de pret;

Pas 2 – dupa acceptarea ofertei, emitem o factura proforma; urmeaza ca tu sa achiti avansul pentru lucrare, iar echipa noastra sa se deplaseze pentru masuratorile finale;

Pas 3 – primesti spre aprobare o schita cu modul de compartimentare si dimensiunile finale, dupa care lansam produsele in productie;

Pas 4 – urmeaza ultima etapa, cea a montajului.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office @metal-creativ.ro!

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata