Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Biblioteca living

Iti doresti o biblioteca compartimentata in functie de preferintele tale? Linia noastra de mobilier la comanda este inspirata de nevoile si ideile tale, iar noi ne straduim sa gasim cele mai bune solutii pentru tine.

Mobila pe care o alegi defineste stilul casei si simtul tau estetic este cel prin care iti pui amprenta personala asupra locuintei tale.

Pentru Razvan am realizat o biblioteca, pe structura metalica, cu un design care impleteste perfect elementul practic cu cel estetic.

biblioteca living la comanda

Este inspirata de stilul industrial, preferat tot mai mult de cei care isi doresc interioare urbane si autentice. Folosirea elementelor metalice, culorile sobre si masculine, alaturi de liniile curate, sunt caracteristici de baza ale acestui trend. Stilul industrial, se regaseste, frecvent, si in spatiile comerciale: baruri, restaurante, galerii de arta.

Dimensiuni biblioteca living: L 2200 mm x H 2400 mm x A 300 mm.

Materiale folosite:

teava patrata 20 x 20 mm

– tabla neagra 1.5 mm

– pal melaminat.

Cadrul metalic asigura o buna rezistenta bibliotecii, cunoscute fiind caracteristicile tevii patrate din otel, dar ca design lasa impresia de suplete. Proprietatile otelului fac ca structura metalica sa fie usoara, insa suficient de rezistenta.

Din considerente de design usa bibliotecii a fost placata cu tabla. Toate elementele metalice sunt vopsite in camp electrostatic.

mobilier sufragerie la comanda

Este esential ca mobilierul sa respecte principiile estetice de baza, astfel incat fiecare piesa sa se incadreze perfect cu designul spatiului. Stilul bibliotecii trebuie sa fie in echilibru cu restul pieselor de mobilier, insa iti poti da frau liber imaginatiei.

Deorece piesele de mobilier pe care le realizam sunt facute la comanda, tu iti poti alege design-ul, materialul, finisajele. Devi astfel co-creator al propriilor piese de mobilier.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Proiect realizat impreuna cu Simetrica Design

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata