Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Biblioteca metalica design industrial

Pentru Bogdan am realizat, la comanda, conform schitei primite de la arhitect, o biblioteca metalica design industrial.

Intreaga amenajare a dormitorului, pentru care a fost proiectata biblioteca metalica, are influente industriale. Unul dintre pereti este placat cu caramida aparenta, iar usa de acces in camera este din metal si sticla. De asemenea, pe peretele opus usii avem o oglinda care imita o usa in stil industrial.

biblioteca metalica design industrial

Interioarele minimaliste, in stil industrial, au castigat o popularitate foarte mare in ultimii ani.

Biblioteca metalica realizata din doua corpuri. Intr-unul dintre corpuri avem incorporat un birou. Design-ul biroului de acasa este indicat sa iti reflecte personalitatea. Atmosfera din camera de lucru sporeste calitatea proiectelor la care lucrezi.

Structura bibliotecii este realizata din teava patrata din otel 20 x 20 x 2 mm. Vopsirea acesteia s-a executat in camp electrostatic – RAL 7016 mat. Paletarul RAL K7 Classic iti ofera o gama foarte ofertanta de culori.

Utilizarea unui cadru metalic ii asigura rezistenta si durabilitate in timp.

Conform proiectului primit politele sunt din sticla.

Ce avantaje are o biblioteca metalica design industrial realizata la comanda?

Faptul ca este realizata la comanda iti ofera posibilitatea sa iti alegi dimensiunile, dispunerea, culoarea si textura dorita.

Cu ajutorul mobilierului personalizat poti crea o zona autentica, in concordanta cu personalitatea ta si care sa se armonizeze perfect cu restul amenajarii.

Corpul de mobilier realizat la comanda poate fi compartimentat  in functie de nevoile tale de depozitare si de dimensiunile pe care le ai la dispozitie.

Faptul ca iti poti aduce amprenta personala asupra mobilierului este un factor foarte important pentru cei care opteaza pentru un mobilier custom made.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam ideile la office @metal-creativ.ro!

In lipsa unui proiect, iti oferim serviciul de proiectare mobilier.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata