Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Biblioteca otel si lemn stil industrial

Biblioteca otel si lemn stil industrial – un obiect de design potrivit pentru cei care isi doresc interioare urbane si autentice.

Camerele/ apartamentele mici necesita optimizarea spatiului. Cu ajutorul mobilei la comanda poti obtine o zona autentica care iti reflecta stilul, dar care acopera si nevoile functionale ale respectivei camere.

Amprenta personala lasata asupra mobilierului reprezinta un factor esential pentru cei care opteaza pentru obiecte cu design personalizat.

biblioteca otel si lemn stil industrial

Materiale utilizate biblioteca otel si lemn stil industrial:

– teava patrata din otel 20 x 20 x 2 mm;

tabla expandata;

– lemn de stejar.

Tabla expandata este un produs foarte ofertant:

  • are un aspect tridimensional;
  • usor de instalat si intretinut;
  • are o mare flexibilitate, rezistenta si rigiditate;
  • greutate usoara.

 

Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect foarte elegant. Pe langa faptul ca este foarte la moda, acest material are un impact puternic asupra spatiului in care a fost folosit.

biblioteca metal si lemn de stejar

Utilizarea unui cadru metalic asigura bibliotecii rezistenta si durabilitate in timp, datorita proprietatilor tevii patrate din otel. Cu toate acestea, design-ul lasa impresia de suplete si eleganta.

Aceasta biblioteca metalica functioneaza si ca un seprator intre zona de living si cea de dining. Astfel vizual camera este impartita in doua zone distincte.

Dupa operatiunile de debitare, sudare si polizare suduri, cadrul metalic al bibliotecii este vopsit in camp electrostatic. Acordam o atentie deosebita finisajelor, astfel incat punctele de sudura nu se observa in produsul final.

Acest procedeu de vopsire asigura vopselei o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice si ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

cadru teava si tabla expandata pentru biblioteca

Piesele din lemn de stejar in colaborare cu Doi Tamplari.

Pentru o oferta personalizata biblioteci cu structura metalica, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata