Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Compartimentare metal sticla dormitor – living

Compartimentare metal sticla dormitor – living realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Designul compartimentarilor metalice este flexibil si il executam in functie de dorintele tale si de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Compartimentarea de fata este compusa din doua parti fixe si doua usi glisante.

compartimentare metal sticla dormitor living

Usile glisante au amortizoare doar pentru cursa de inchidere. De regula usile mai mici de 900 mm au amortizoare doar pentru una dintre pozitii deoarece nu este loc pentru ambele.

Materiale utilizate pentru compartimentare metal sticla dormitor – living:

profil otel;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– manere metalice;

– sina de glisare cu capac de mascare;

– amortizoare.

Utilizam un profil metalic ingust care ne permite sa executam partitii metalice cu un aspect elegant. Profilele din otel sunt debitate apoi sudate si polizate, fapt care asigura o mare rezistenta usilor din metal.

compartimentari metal sticla la comanda

Sticla permite patrunderea luminii naturale, fapt care da impresia de spatiu aerisit. In acelasi timp din combinarea ei cu metalul rezulta un design interior aparte.

Datorita designului minimalist aceste compartimentari din metal si sticla se potrivesc foarte bine in interioare moderne, scandinave sau chiar retro, fara a se limita la amenajarile in stil industrial. De asemenea, aceste partitii au aplicatii atat in spatii rezidentiale, cat si in cele pentru birouri sau comerciale.

Pentru toate compartimentarile metalice pe care le realizam utilizam vopsitoria in camp electrostatic,  conform catalogului RAL K7 Classic.

Vopsirea electrostatica este o tehnologie superioara de aplicare a unei vopsele, sub forma de pudra, pe suprafetele metalice care sunt ulterior tratate termic. Astfel se asiguram o calitate foarte buna a peliculei de vopsea acoperitoare, atat din punct de vedere al rezistentei mecanice, chimice, UV, cat si al aspectului (lucios, semilucios, mat, structurat etc.).

Pentru o oferta personalizata de compartimentari metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata