Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Compartimentare metal sticla living – bucatarie

Compartimentare metal sticla living – bucatarie realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

In cazul de fata compartimentarea a fost executata din doua parti fixe si doua usi glisante.

Usile glisante sunt prevazute cu amortizoare pentru inchidere. Amortizoarele asigura, usilor glisante, o inchidere usoara si lina. De asemenea, sina de glisare are un capac de mascare.

Compartimentare metal sticla living - bucatarie

Realizam, la comanda, compartimentari din metal si sticla conform dimensiunilor cerute.

In functie de localitatea in care se afla si de dimensiunea lucrarii, iti oferim solutii complete (de la schita la implementarea conceptului) pentru locuinte, birouri sau interioare comerciale.

Materiale utilizate pentru compartimentare metal sticla living – bucatarie:

profil metalic;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– manere metalice;

– sina de glisare.

usi metal si sticla vopsite alb

Profilul metalic ingust pe care il utilizam ne ajuta sa realizam un produs final elegant. Atentia la detalii si finisajele executate cu grija fac din compartimentarile metalice realizate de noi un produs premium.

Ce avantaje au compartimentarile confectionate la comanda?

  1. Dimensiunea compartimentarii si configurarea ochiurilor de geam este realizata in functie spatiul disponibil si solicitarile tale.
  2. Iti poti alege sistemul de inchidere al usilor. Realizam atat usi batante, cat si glisante (cu carucioare incorporate in sina sau carucioare tip hambar).
  3. Poti opta pentru diferite manere pentru usa.
  4. Culoarea compartimentarilor este aleasa de tine. Iti poti alege dupa catalogul RAL culoarea care se potriveste cel mai bine cu restul amenajarii.

Utilizam vopsirea in camp electrostatic pentru compartimentarile metalice pe care le realizam. In cazul acestui procedeu, vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Pentru o oferta personalizata de compartimentare spatii cu partitii de sticla si metal, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata