Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Compartimentare sticla Tara Fagarasului

O alta lucrare frumoasa, facuta pentru oameni placuti, este aceasta compartimentare cu usi sticla metal. Lucrarea a fost realizata la o casa de vacanta situata in Tara Fagarasului. Ne bucura si ne onoreaza increderea primita de la clienti pentru a le amenaja locuintele in stil industrial.

 

 

Dorinta proprietarilor a fost sa aiba spatii largi si bine iluminate. In exterior au folosit geamuri mari si usi cu ochiuri mari de sticla. In acest sens, pentru anumite zone din interiorul casei au ales compartimentarile realizate din sticla, respectiv usi de sticla.

Compartimentarile din sticla au fost facute dupa cum urmeaza:

  • Usa sticla / metal separare living hol
  • Usa sticla / metal separare bucatarie / hol
  • Usa sticla / metal separare 2 zone din hol

Structura usilor de sticla a fost realizata conform dorintei din profil metalic ingust. Acest tip de profil de 3-4 cm latime permite luminii sa intre iar profilul nu iese in evidenta prea mult.

In functie de zona de separare din locuinta culoarea profilelor metalice a fost personalizata conform solicitarilor.

 

Compartimentarea cu sticla in stil industrial realizata de Atelier Metal Creativ este o compartimentare custom made, pe profile metalice. Acest gen de compartimentare este executat la comanda, in functie de golurile existente la fata locului. Stilul industrial metal + sticla este un stil mai nisat, se adreseza iubitorilor de metal.

Sticla utilizata pentru compartimentari sticla este geam duplex 3.1.3. Este comusa din 2 foi de geam de grosime 3 mm si o folie adeziva special la mijloc care are rolul de a tine sticla compacta in caz de spargere. Astfel, in caz de spargere a ochiului de geam sticla ramane lipita de folie pana la inlocuire si nu cade in bucati, avand astefl si un rol de protectie pentru persoanele care s-ar afla in acel moment in apropiere.

 

Pret compartimentare sticla – pret informativ, fara a cunoaste locatia: 350 euro/mp+tva.

Acest pret poate varia in functie de: locatie, etaj, particularitatile constructiei.

Pentru oferte concrete de pret compartimentari sticla stil industrial va rugam sa ne transmiteti pe email office@metal-creativ.ro dimensiunile golului de usa, geam sau al spatiului pe care il doriti inchis cu sticla.

De asemenea va ruga sa ne transmiteti localitatea si etajul unde se va executa lucrarea.

Pentru discutii generale si detalii tehnice puteti apela numarul de telefon 0753.124.722, la acest numar va raspunde colegul nostru de la productie, Andrei.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata