Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Compartimentare vitrata cu cadre metalice

Compartimentare vitrata cu cadre metalice realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Interioarele moderne trebuie sa corespunda cerintelor speciale cu privire la calitate, aspect si functiune.

Metal Creativ produce sisteme de compartimentare adaptate nevoilor si cerintelor tale. Sunt customizabile si se potrivesc atat pentru sectorul rezidential, cat si pentru cel office. Reprezinta o solutie moderna de separare a doua camere/spatii.

Utilizam o tehnologie moderna combinata cu experienta sudorilor nostri pentru a-ti oferi compartimentari de cea mai buna calitate.

Aceste compartimentari ofera un design atemporal si de bun gust pentru spatii cu diferite stiluri arhitecturale, inclusiv modern, industrial, tranzitional si traditional.

compartimentare vitrata personalizata

Avantaje compartimentare vitrata cu cadre metalice

Unul dintre avantajele principale al unei compartimentari vitrate este potentialul ei de a permite patrunderea luminii naturale in incaperi, din abundenta.

Stim cu totii ca instalatiile de iluminat, oricat de numeroase si performante, nu vor tine niciodata locul razelor de soare.

Profilul metalic din care este realizata compartimentarea este subtire, deci ocupa foarte putin spatiu.

Datorita faptului ca sunt fabricate la comanda, compartimentarile vitrate cu cadre metalice iti ofera o flexibilitate foarte mare de proiectare.

Utilizam sticla duplex 3.1.3, notatie care desemneaza doua foi de sticla float de 3mm si un strat de film PVB intre ele.

In cazul neplacut al spargerii geamului, bucatile de sticla raman lipite pe folie. Astfel, raspandirea cioburilor care pot genera accidente periculoase este evitata.

compartimentari interioare

Pentru o oferta personalizata de compartimentari vitrate, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Detalii tehnice poti obtine de la Andrei – Manager productie, la telefon 0753.124.722.

Dupa acceptarea ofertei de pret, vei primi spre aprobare schita, cu dimensiunile finale pentru compartimentarea vitrata. In momentul in care avem acceptul tau, aceasta intra in fluxul de productie.

Colaborarea cu Metal Creativ iti aduce un serviciu prin care poti personaliza confectiile metalice conform designului dorit de tine.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata