Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Design bar in stil industrial

Metal Creativ produce piese de design Custom Made pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spatiu care se vrea locuit de imaginatie.

Amenajarea spatiilor din industria HoReCa (hoteluri, baruri si restaurante) este intotdeauna o provocare. Competitia intre aceste spatii este una foarte mare, iar diferentierea acestora prin design este definitorie.

Fiecare dintre aceste locatii trebuie sa spuna o poveste unica. Design-ul ales este indicat sa fie o combinatie intre confort, functionalitate, estetica si durabilitate.

amenajare bar stil industrial

Utilizarea designului industrial modern pentru amenajarea de baruri se numara printre tendintele abordate de industria ospitalitatii.

Optarea pentru amenajarea in stil industrial ne permite sa ne bucuram de aspect vintage combinat cu unul modern.

Intre proiectele la care am lucrat se numara si amenajarea unui bar situat in centrul Brasovului. Pentru acesta am realizat mai multe elemente metalice:

Corp metalic vinuri cu dimensiuni gabarit: 3490 x 1400 x 120 mm.

Structura realizata din teava patrata 30 x 30 x 2 mm si profil T pentru sticla, iar barele orizontale pe care se aseaza sticlele de vin sunt confectionate din otel rotund de 10 mm.

Partea de jos a corpului metalic pentru vinuri, pe inaltimea de 970 mm, este imbracata in tabla de 1.5 mm.

Pe una dintre laterale corpul metalic pentru vinuri este prevazut cu sticla. Aceasta are atat rol de design, cat si de protectie.

suport metalic vinuri

Cadru rafturi cu dimensiuni gabarit: 2300 x 1900 x 400 mm.

Pentru structura am utilizat teava din otel 30 x 30 x 2 mm, iar lateralele si spatele au fost placate cu tabla expandata de 1.5 x 28 x 13 mm.

suport metalic pentru rafturi

Cadru metalic pentru pahare cu dimensiuni gabarit: 2300 x 1100 x 400 mm realizat din teava 30 x 30 x 2 mm.

Structura bar (partea de jos) cu dimensiuni gabarit: 3100 x 1200 x 600 mm. Partea interioara este placata cu tabla neagra de 1.5 mm, iar pe exterior cu tabla expandata de 1.5 x 28 x 13 mm.

Structura bar (partea din spate) cu dimensiuni gabarit: 3200 x 2300 x 400 mm.

Proiect realizat alaturi de Contour Design.
Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Galerie foto

Cere oferta
personalizata